Van NH naar Anantara: een kijkje in het nieuwe Krasnapolsky Amsterdam (met foto's)

Auteur: Redactie
Van NH naar Anantara: een kijkje in het nieuwe Krasnapolsky Amsterdam (met foto's)

Anantara Hotels, Resorts & Spas verwelkomt haar eerste hotel in Nederland: Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam. Het hotel bevindt zich in de laatste fase van een uitgebreide verbouwing als onderdeel van de re-branding en wordt dit najaar volledig gelanceerd met 402 gerenoveerde kamers en suites. Nu al te ontdekken zijn de vernieuwde kamers in de eerste vleugel, de Anantara Spa & Wellness met fitnessfaciliteiten, en een verhoogd serviceniveau. Tevens kunnen gasten gebruik maken van parkeergelegenheid met directe toegang via het hotel. De komende maanden wordt de lobby gerenoveerd en krijgen de overige kamers een upgrade.

Verheugd

General Manager, Arne Heuwekemeijer: “We zijn verheugd om als Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam de uitbreiding van het luxe merk in Europa voort te kunnen zetten. Het betreft een fantastische mijlpaal voor ons historische hotel, waar ik enorm trots op ben.”

Anantara

Anantara is een luxe hospitality merk van Minor International, “Voor nieuwsgierige reizigers die hen in contact brengt met authentieke plaatsen, mensen en verhalen. Het huidige portfolio beschikt over hotels en resorts op de meest fascinerende bestemmingen ter wereld”, staat te lezen in het persbericht.

Iconisch

Maarten Markus, Managing Director Northern Europe namens NH Hotel Group, onderdeel van Minor International: “Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam behoort tot de meest iconische hotels van onze hoofdstad. Wij zijn trots op de vernieuwde faciliteiten en ons te mogen toevoegen aan het portfolio van Anantara Hotels & Resorts. Met deze ontwikkeling positioneert één van de oudste en bekendste hotels van Nederland zich opnieuw in de markt.”

Authentic Luxury

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam is een ontmoetingsplaats voor zowel zakenreizigers als leisure gasten die de stad en omgeving op een ‘authentieke’ manier willen ervaren. Het hotel heeft daarnaast uitgebreide faciliteiten voor kleinschalige tot grote vergaderingen, evenementen en conferenties met een capaciteit variërend van tien tot 1500 gasten. De nieuwe Anantara Spa & Wellness voorziet om een zakelijke reis te combineren met vrije tijd en ontspanning.

Overig nieuws