Verslag AF&BM in Hamburg (2)

7 juni 2015
Verslag AF&BM in Hamburg (2)

Het is klein Italië in Hamburg. De aaneenschakeling van de Hamburgse versnaperingen in de afgelopen uren maken plaats voor een bezoek aan
I Vigneri Osteria Enoteca. Een elegant Italiaans restaurant in het hartje van Hamburg. De unieke combinatie van de Italiaans sprekende bediening en het heerlijke zonnetje, geven mij het gevoel dat we ook nog even een vliegensvlugge trendtour door Italië doen. We worden ontvangen met een aangenaam glaasje bubbels. Terwijl we toosten op een geslaagd weekend en ons ‘laatste avondmaal’, kijk ik even vanaf een afstandje naar de gezellige en afwisselende groep.



*Vakidioten*
Dat wat vrijdag begon met een vernieuwde groep food & beverage vakidioten, heeft inmiddels plaats gemaakt voor een groep die elkaar al jaren lijkt te kennen. Ook tijdens de ‘Rigatoni al ragù bianco di Fassona’, gecombineerd met een heerlijk glas rode wijn, blijkt toch weer dat eten en drinken mensen écht met elkaar verbindt!

*Ontknoping*
Gisterenavond gingen nog één keer de voetjes van de vloer. Met de net verorberde ‘Tiramisu alla nocciole’ dansend in ieders maag, werd de eerste stap naar de bar gezet. Vandaag (zondag) betekent het einde van een dynamisch en geslaagd weekend. Gelukkig hebben we in de bus nog 6 uur de tijd om na te genieten van deze ervaringen en de fantastische dagen met elkaar. En misschien zelfs nog even een moment om alweer vooruit te kijken naar volgend jaar!

Julia Bos "www.julicious.nl":http://www.julicious.nl
Foto’s: Cynthia van Dijke

Overig nieuws