Victor Mids betovert met ‘Neuromagic’ gasten bij Fletcher Hotels

Auteur: redactie
Events Hotelketens 3 januari 2024
Victor Mids betovert met ‘Neuromagic’ gasten bij Fletcher Hotels

Illusionist Victor Mids - bekend van het populaire televisieprogramma MINDF*CK - brengt in het najaar van 2024 zijn nieuwste show ‘Neuromagic’ naar drie Fletcher hotels. Deze magische ervaring is te beleven in Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen, Fletcher Hotel-Restaurant de Wageningsche Berg en Fletcher Wellness-Hotel Helmond.

In de show 'Neuromagic' combineert Victor Mids illusies en hersenkrakers, waarmee hij het publiek meeneemt op een betoverende reis door de wonderlijke wereld van de geest. Deze show overstijgt entertainment; het is een ervaring die de zintuigen uitdaagt en de grenzen van geloof in het mogelijke verkent. Verwacht onnavolgbare trucs waar realiteit en illusie naadloos samensmelten.

“Victor Mids laat je twijfelen aan wat echt is en wat niet, en laat een blijvende indruk achter die je verbeelding te boven gaat,” zegt Nikki Dikmans, Events manager Fletcher Events. “Het is een unieke kans om de wereld van Victor Mids te betreden waarbij niets is wat het lijkt.”

De combinatie van illusie en wetenschap

De innovatieve combinatie van illusie en wetenschap is zeer populair onder zowel jong als oud publiek. Het is dan ook niet gek dat menigeen gekluisterd naar de illusies kijkt. Naast de betoverende show biedt Victor Mids ook een workshop, meet & greet en een close-up magic trick aan na afloop. Hij zal live te zien zijn op 4 oktober 2024 in Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen in Zeegse, op 5 oktober in Fletcher Hotel-Restaurant de Wageningsche Berg in Wageningen en op 22 november in Fletcher Wellness-Hotel Helmond in Helmond.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws