Viega

1 januari 2014
Viega

De naam Viega staat synoniem voor een aantal waarden die van doorslaggevend belang zijn voor succesvolle hotelbouwprojecten: complete systeemoplossingen, ongekende kwaliteit en een veelomvattend en veelzijdig totaalaanbod. Het traditionele familiebedrijf een multinational geworden. Op negen plaatsen wordt vandaag de dag de installatietechniek van Viega geproduceerd en internationaal gebruikt.

Het succes is vooral te danken aan de medewerkers over de gehele wereld, die zich met groot engagement en een weergaloos enthousiasme inzetten voor de gemeenschappelijke zaak. De hoogste produktkwaliteit, een overtuigende service en de nabijheid bij onze klanten zijn de sleutelelementen, waaraan we onze positie als marktleider danken. De voortdurende drijfveer is daarbij ons streven, de aan ons gestelde verwachtingen steeds weer opnieuw te overtreffen. Vandaar het motto: Viega. Altijd beter!



*Een systeemwereld – in de ware zin van het woord*
Viega fungeert als systeemaanbieder. Dat wil zeggen dat alles uit één hand wordt geleverd: voorwand-, afvoer- én leidingtechniek. Producten die naadloos op elkaar aansluiten en in alle fase van de bouwketen én voor de eindgebruiker veel geld besparen. Producten die herkenbaar zijn aan en erkend worden als kwaliteitsproducten. Niet voor niets zijn Viega producten Made in Germany. Alles is daarbij op één adres samengebracht. In duizenden hotelkamers wereldwijd wordt gebruik gemaakt van systeemoplossingen van Viega. Van aan- en afvoer van leidingwater tot en met verwarmen en koeling.



*Slimme oplossingen*
Boven alles staat de kennis van de markt en de techniek. Viega wil en kan de bouwketen ondersteunen bij het beheersen van kosten, het garanderen van veiligheid, het bieden van maximale betrouwbaarheid en het ontzien van het milieu. Hoe? Heel eenvoudig: door het bieden van slimme oplossingen.



*We willen het onze klanten gemakkelijk maken*
Één eis stellen we aan elke innovatie: ze moet aan onze klanten een duidelijke meerwaarde bieden: een snellere installatie, een hogere compatibiliteit, langere onderhoudsintervallen – kortom alles, wat Viega als partner aantrekkelijk maakt. Onze medewerkers hebben deze overtuiging tot de hunne gemaakt, en doen een beroep op al hun creativiteit, om precies dat te bereiken. Daarom investeren we ook consequent in onze onderzoeks- en ontwikkelingscentra, omdat precies hier dat ontstaat, wat het merk Viega uniek maakt: producten, die doorgaan als maatstaf.

*Core Business:*
De systeemwereld van Viega omvat inmiddels 17.000 producten, die bovendien voortdurend op voorraad zijn. Daarmee is niet alleen een ongeëvenaarde beschikbaarheid gegarandeerd, maar ook een uitgebreide systeemcompetentie. De talloze wensen van de hotelmarkt vergen complexe oplossingen: exact gepland, gedetailleerd doordacht en nauwkeurig tot op de millimeter. Met perfect op elkaar afgestemde systemen zijn wij daar prima op voorbereid. Of het nu gaat om een gas-, een water- of een verwarmingsinstallatie, afvoer- of voorwandtechniek – in de Viega systeemwereld past alles op alles.

*Bedrijfsgegevens*
Bedrijfsnaam: Viega Nederland B.V.
Adres hoofdkantoor: Amsterdamsestraatweg 45-G
Telefoon: 035-538 04 42
Fax: 035-538 07 53
Algemeen e-mailadres: "info@viega.nl":mailto:info@viega.nl
Website: "www.viega.nl":http://www.viega.nl

*Producten:*
Visign, Viega Hygiene+, Visign for Style 10, Visign for Style 11, Visign for Style 12, Visign for Style 13, Visign for Style 14, Visign for More 100, Visign for More 101, Visign for More 103, Visign for More 100 sensitive, Visign for More 103 sensitive, Multiplex, Tempoplex. Viega Eco Plus, Advantix, Advantix Vario, Multiplex Trio E, Samrtloop Inliner,



*Key Words:*
leidingwaterinstallaties, legionella, design, Multiplex Trio E, leidingsystemen, in hoogte verstelbare toilet, automatische badvulling, Inbouwreservoir, bedieningsplaat, Viega, douchegoot, badafvoer, vloerverwarming, wandverwarming, plafondkoeling, urinoir,

~PreferredHotelSuppliers~

Overig nieuws