Vijf jaar Logis Hotels in Nederland

9 december 2016 | Jorien Slager

Logis Hotels viert haar vijfjarig bestaan in Nederland. De van origine Franse keten van onafhankelijke hotel-restaurants beschikt in Nederland over 18 leden. Logis Hotels is vertegenwoordigd in 8 provincies, met accommodaties van Hoogezand tot Valkenburg en van Schoorl tot Barchem. De kleinschalige hotels bieden de internationale én Nederlandse vakantieganger een sfeervol en persoonlijk alternatief. Met prestigieuze culinaire onderscheidingen en nieuwe producten zoals Maison by Logis, Insolite by Logis en Logis Uitjes, is Logis Hotels klaar voor een succesvol nieuw jaar op de Nederlandse markt.

Persoonlijke service

Logis Hotels richt zich specifiek op vakantiegangers die kiezen voor een bestemming buiten de gebaande paden, mét persoonlijke service: “Onze hoteliers zijn letterlijk de gastheer en gastvrouw: bij aankomst in onze hotels wordt je hartelijk welkom geheten door een vast team. Van tips over de mooiste fietsroutes en leukste markten tot het reserveren van tickets voor een uitverkocht festival: Logis Hotels behoort tot de lokale incrowd, een absolute meerwaarde voor onze gasten”, aldus Wim Wildeboer National Account Manager Logis Hotels Nederland. “Van de organisatie van het Wereldkampioenschap Tafel IJshockey in Strandhotel Camperduin komende zomer tot wandeltochten onder leiding van een boswachter bij Logis Hotel de Brabantse Biesbosch: onze hoteliers zijn de smaakmakers van het hotel. En dat weten onze gasten te waarderen, Logis Hotels kan rekenen op een groot aantal repeat visitors”, aldus Wildeboer.

Logis Hotel van het Jaar

Logis Restaurant-Hotel de Tuinkamer, onder leiding van Jos en Ria Weel, sleepte de titel Logis Hotel van het Jaar 2016 in de wacht. “Wij zijn overdonderd door deze prachtige onderscheiding. Wij gaan alles op alles zetten om in het komende jaar onze titel meer dan waard te maken, richting onze gasten én onze collega’s!”, aldus Jos Weel. De Tuinkamer neemt het stokje over van Logis Hotel Lunia in Oldeberkoop (2015). “Alle Logis Hotels zijn familiebedrijven of in handen van ondernemers pur sang. Met de titel Logis Hotel van het Jaar willen wij de fantastische vakmensen achter het hotelsucces extra in het zonnetje zetten”, aldus Wildeboer.

Culinair toptalent van eigen bodem

Onder leiding van Gillles Goujon, een gerenommeerde Franse chef-kok met maar liefst drie Michelinsterren op zijn naam en lid van de gerenommeerde Meilleurs Ouvriers de France, heeft een team van culinaire topjournalisten de gastronomische kwaliteit van het internationale Logis Hotels netwerk beoordeeld, waaronder de Nederlandse restaurants. Niet alleen het culinaire aspect van de hotel-restaurants werd beoordeeld, ook de kwaliteit van de service, de sfeer en de inrichting werden gerecenseerd. Logis Hotel Restaurant De Bokkepruik en Logis Restaurant-Hotel De Tuinkamer prolongeerden de titel Table Distinguée.

Nieuwkomer Clemens Kuipers, chef-kok van Logis Hotel de Zwaan in Delden, werd bekroond met Vier Stoofpotjes voor veelbelovend talent. “Dit is een fantastische beloning voor ons team en een extra motivatie om onze gasten in 2017 verder te overtuigen van onze culinaire plannen”, aldus Kuipers.

Stem van het MKB

Logis Hotels heeft zich de afgelopen vijf jaar ontwikkeld tot een belangrijke speler binnen de Nederlandse hospitality branche. Als lid van de Directie Overleg Ketenbedrijven brengt Logis Hotels de stem van de lokale ondernemer over, met succes. “Logis Hotels is voor ons van wezenlijk belang als de stem van het MKB binnen Horeca Nederland“, aldus Hans van der Kooij, sectormanager Koninklijke Horeca Nederland. 

Overig nieuws

Hotelbouwplannen Amsterdam Opening
Q-factory Hotel opent in juli

Bij Q-Factory in Amsterdam Oost, het grootste muziekmakerscentrum van Europa, kan vanaf juli 2017 ook overnacht worden. Vanaf die datum worden er 50 hotelkamers in het muziekmakerscentrum in gebruik genomen. Met de opening van het hotel wordt Q-Factory nog meer de multifunctionele ontmoetingsplek...

Hotelbouwplannen Amsterdam
City ID Group opent TWENTY EIGHT in Amsterdam

In april opende City ID Group TWENTY EIGHT, het eerste appartementenhotel onder het nieuwe label City ID Suites. Het gebouw op het Amsterdamse Stadionplein is ontworpen door Prof. Hans Kollhoff Architekten, een gerenommeerd en internationaal opererend architectenbureau. City ID Suites zijn full serv...

Culinair
Groupon Culi Weken van start gegaan

Nederland heeft op culinair gebied veel te bieden. Wie uit eten wil, kan kiezen uit talloze restaurants, bistro’s en andere eetgelegenheden. Uit onderzoek van Groupon blijkt dat 21% van de Nederlanders ook g...

Hotelbouwplannen
Rotterdams Mainport Hotel achtervolgd door pech

De hoofdaannemer van het Rotterdamse Mainport Hotel heeft het geluk niet aan zijn zijde. In 2011 stortte tijdens de bouw al een deel van het pand in en nu moet een stuk gevel vervangen worden, zo lazen wij in het AD. Nieuwe kozijnen vanwege lekkage Het hotel ligt aan de voet van de Erasmusbr...

Hotelbouwplannen Advertorial
Dutch Brand Hotel Gooiland kiest voor Hollands slapen op Auping

Hotel Gooiland in Hilversum is het eerste Dutch Brand Hotel in Nederland en zij geloven in oer-Hollandse merken. Voor het slaapcomfort hebben zij daarom gekozen voor Auping. Gooiland heeft gekozen voor het Original bedmodel van Auping. De Auping Original is een compleet bed met een helder ontwerp...

Advertorial Duurzaamheid
‘ECOtap versterkt ons duurzame karakter’

Louisa de Ridder, banqueting managerbij KIT Royal Tropical Institute voor KIT Meetings & Events, Amsterdam Tropen Hotel en café De Tropen. "KIT Royal Tropical Institute bevindt zich in een prachtig monumentaal gebouw in Amsterdam-Oost. Bij ons kunnen mensen evenementen houden, vergaderen, dinere...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: