Wellness voor hotelgast én bezoeker

18 april 2014
Wellness voor hotelgast én bezoeker

Onder de titel 'Wellness 7' start Hotel De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel vanaf 1 mei met professionele massages en wellness. Niet alleen voor verblijfsgasten van het grootste zakenhotel
van de regio Den Bosch, maar ook voor inwoners van Sint-Michielsgestel en omgeving. Zo breidt het hotel haar dienstverlening uit naar 'niet-gasten'. Slim.

*Optimale aandacht en verzorging*
In een groene omgeving van rust en ontspanning biedt Wellness 7 optimale aandacht en verzorging voor een goede gezondheid. Men kan er terecht voor massages, dagarrangementen en meerdaagse spa breaks inclusief overnachting. De massages worden verzorgd door Sylvie Rademakers. Met liefde voor het lichaam en het zelfherstellend vermogen van de mens startte Sylvie 4 jaar geleden haar beroepsopleiding aan de HOLOS Academie voor Massagetherapie in Utrecht. Bij Wellness 7 bent u dan ook beslist in goede handen. U kunt erop vertrouwen dat de meest geschikte massagevorm wordt toegepast met beheersing van meerdere massagetechnieken, goede cliëntbegeleiding en gedegen medische kennis.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws