Wie wordt de HorecaHeld van 2013?

31 augustus 2012
Wie wordt de HorecaHeld van 2013?

Op 3 september geeft SVH de aftrap voor de verkiezing HorecaHeld 2013. In de campagne, die als doel heeft de beroepstrots in de horeca te vergroten, gaat SVH op zoek naar uitblinkers.

Potentiële HorecaHelden kunnen door collega’s en leidinggevenden worden voorgedragen via de website "www.HorecaHelden.nl.":http://www.horecahelden.nl/

*Vier sectoren*
De verkiezing wordt georganiseerd in vier sectoren: dranken, fastservice, hotel en restaurant. Van 3 tot en met 28 september kunnen medewerkers in de fastservice- en drankensector worden genomineerd, van 1 tot en met 26 oktober komen de hotel- en restaurantsector aan bod. Een vakjury bestaande uit vooraanstaande horecaondernemers, sectorvoorzitters van KHN en voormalig HorecaHelden beoordelen de inzendingen. Zij bepalen welke drie inzendingen per sector de strijd met elkaar mogen aangaan voor de titel HorecaHeld 2013.

*Finale*
Vanaf 10 december gaat de landelijke finale van start. De twaalf finalisten proberen zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Op de Horecava 2013 wordt de finalist met de meeste stemmen gekroond tot HorecaHeld binnen zijn of haar sector.

*Waarom HorecaHelden?*
Goede en gemotiveerde medewerkers zijn essentieel in de horeca. Het is dan ook van belang om deze mensen te werven en te behouden voor de branche. HorecaHelden zijn een voorbeeld voor de branche en andere medewerkers. Met de verkiezing voor HorecaHeld 2013 zetten we deze uitblinkers in het zonnetje en delen we hun verhalen ter inspiratie voor anderen.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws