Wie zijn de genomineerden?

25 november 2014 |
Wie zijn de genomineerden?

De AF&BM organiseert alweer voor de vijfde keer de verkiezing F&B Professional of the Year. Dit jaar rond het thema 'concepten'. Het
neerzetten van succesvolle concepten zegt tegenwoordig alles over de kwaliteiten die je als F&B-eindverantwoordelijke moet bezitten.

Populaire verkiezing
Dat de verkiezing populair is, blijkt wel uit het feit dat degenen die de titel inmiddels op zak hebben, hun carrièrekansen daarmee behoorlijk hebben vergroot. Het leuke van deze vijfde editie is, dat de verkiezing inmiddels zo bekend is geworden dat de aanmeldingen massaal binnenstromen. Nooit eerder heeft de organisatie zoveel aanmeldingen gehad!!

Grote dag op 2 december
Op 2 december tijdens de bijeenkomst Food for Thought bij Kontakt der Kontinenten wordt de 5 genomineerden bekend gemaakt. Tot die tijd kunnen nog kandidaten aangedragen worden op "info@afbm.nl."
Vakjury
Op 23 januari zullen de laatste drie genomineerden zich in Hotel de Hallen presenteren ten overstaan van een deskundige vakjury bestaande uit: Maarten Wessels, Paul Sprakel en Yuri Dries (F&B professional of the Year 2014).

De AF&BM organiseert kwalitatief hoogwaardige netwerkbijeenkomsten voor F&B eindverantwoordelijken door F&B eindverantwoordelijken. Het AF&BM netwerk telt ruim 125 leden, is constant in beweging en gaat vooruit met zijn tijd. Nieuwe trends, ontwikkelingen en vraag in de markt volgen wij op de voet en komen weer tot uiting tijdens de bijeenkomsten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Personeel Hotelketens
Erwin M. Bruyn wordt Country Manager bij Deutsche Hospitality

Deutsche Hospitality herstructureert haar merkenportfolio. In de toekomst wordt het traditionele merk Steigenberger Hotels & Resorts gecombineerd met het lifestyle merk Jaz in the City om samen het nieuwe 'upscale' segment te vormen. Hierdoor wordt het mogelijk om gezamenlijke synergi&eu ...

Achtergronden
14 jaar geleden in Hospitality Management; Robert Kranenborg

Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redactie een verhaal uit vervlogen tijden op de website. Dit keer een artikel uit 2007. Een interview met Robert Kranenborgh. In 2007 chef van het met e ...

De stelling van de maand: 2022 wordt nog uitdagender dan 2021

In deze nieuwe rubriek 'De stelling van de maand' publiceert de redactie van Hospitality Management iedere eerste vrijdag van de maand een scherpe stelling waarop u als hotelier kunt reageren: JA of NEE. De antwoorden worden verzameld en de resultaten worden gedeeld. De tweede stelling luidt ...

Internationaal
Edition Hotels opent 8 hotels wereldwijd

Edition Hotels kondigt haar verdere internationale uitbreiding aan richting eind 2022, met de geplande opening van acht nieuwe accommodaties verspreid over drie continenten. Onder de nieuwe openingen bevinden zich locaties in Rome, Madrid, Dubai, Reykjavik, Tampa, Doha, Mexico's Riviera Maya ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van Hospitality Management vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ...

Economie Interview Ewout Hoogendoorn
BORON investeert: 10.000 bedden op 30 locaties

In een tijd dat de hotellerie gebukt gaat onder de gevolgen van het coronavirus, maakt BORON - de investeringsmaatschappij van de familie J.A. Fentener van Vlissingen (oprichter BCD Travel) - bekend flink te investeren in de hotellerie. De plannen liegen er niet om: 10.000 bedden op minimaal der ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: