Wij zoeken d� F&B Professional van het jaar

20 november 2010 |
<

De Association of Food and Beverage Management (AF&BM) is op zoek naar d├ę F&B professional of the Year! Ben of ken jij de meest gepassioneerde en bevlogen F&B professional stuur dit dan nu door met behulp van "het aanmeldingsformulier":http://www.khn.nl/AFBM/Aanmeldingsformulier_F_B_Professional_of_the_Year.doc via "info@afbm.nl"
Opgeven en stemmen
Noteer op het formulier de naam, het bedrijf van de kandidaat, en de reden waarom hij/zij de winnaar zou moeten zijn van deze nieuwe Award. Uit alle inzendingen worden 10 personen op de longlist geplaatst, die zich vervolgens van 20 december tot en met 14 januari kunnen presenteren op de website van Hospitality Management en de AF&BM. Bezoekers van deze sites kunnen gedurende deze periode stemmen op de kandidaten.

Presentatie voor jury
De drie personen met de meeste stemmen, geven vervolgens op dinsdag 18 januari een presentatie van maximaal 10 minuten aan een zeer kundige jury. Criteria waar de jury deze middag op zal letten zijn: Originaliteit & Innovatie, Onderwijs en Duurzaamheid & Authenticiteit. Op zaterdag 22 januari 2011 zal deze prijs, tijdens het AF&BM nieuwjaarsgala worden overhandigd door de heer Lodewijk van der Grinten, directeur van Koninklijke Horeca Nederland.

Eenvoudig en gratis
Deelname aan de F&B Award is eenvoudig en gratis. De inschrijvingsperiode loopt tot 15 december. "Download hier het aanmeldingsformulier":http://www.khn.nl/AFBM/Aanmeldingsformulier_F_B_Professional_of_the_Year.doc en stuur het in via "info@afbm.nl":mailto:info@afbm.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken┬áin toiletten om de hoogste hygi├źnenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Events Hoteltech
LiveBlog HotelTech 2019

Het is zover: HotelTech 2019. Nieuw dit jaar is de liveblog die de redactie van Hospitality Management tijdens het congres bij zal houden. Volg hét congres voor de hotellerie op deze pagina. 09.17 De sponsoren zijn druk bezig met het opbouwen van de stands. De gezonde spanning stijgt. ...

Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: The Godfather

"Misschien wel de bekendste hotelier van Nederland”, zo noemde de hoofdredacteur van dit blad hem in een recent interview. Laat dat ‘misschien’ maar weg, want wie Nederlandse hotellerie zegt, zegt Roberto Payer. Karakterhotelier pur sang. Altijd gesoigneerd, altijd scherp en h...

Hotelbouwplannen Hotelketens
Louvre Hotels Group lanceert wereldwijd nieuwe kamer voor Golden Tulip in Nederlandse stijl

De Franse hotelorganisatie Louvre Hotels Group zet de schijnwerpers op Nederland bij de vernieuwing van Golden Tulip hotels. In 2016 lanceerde de hotelketen een geheel nieuwe merkstrategie en -uitstraling voor het hotelmerk en recent is besloten om de Nederlandse roots wereldwijd te benadrukken in d...

Amsterdam Opening
Groot feest voor toekomstige werknemers nhow Amsterdam RAI

In het eerste kwartaal van 2020 opent nhow Amsterdam RAI haar deuren. Dit spraakmakende hotel gelegen naast RAI Amsterdam beschikt over 650 kamers en is daarmee het grootste nieuwbouwhotel in de Benelux. Dit vraagt om hospitality toptalenten die een essentiële bijdrage leveren aan het verb...

Advertorial
Te veel spatwater of te koud in de inloopdouche?

Te veel spatwater of te koud in de inloopdouche? Daar heeft HÜPPE een aantal praktische oplossingen voor. Zodat de warmte beter in de doucheruimte blijft hangen en er minder water op de vloer komt. Tevens zijn de oplossingen ook toepasbaar op andere merken. Vast of beweegbaar segment voor in...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: