Wij zoeken d� F&B Professional van het jaar

20 november 2010 |
<

De Association of Food and Beverage Management (AF&BM) is op zoek naar dé F&B professional of the Year! Ben of ken jij de meest gepassioneerde en bevlogen F&B professional stuur dit dan nu door met behulp van "het aanmeldingsformulier":http://www.khn.nl/AFBM/Aanmeldingsformulier_F_B_Professional_of_the_Year.doc via "info@afbm.nl"
Opgeven en stemmen
Noteer op het formulier de naam, het bedrijf van de kandidaat, en de reden waarom hij/zij de winnaar zou moeten zijn van deze nieuwe Award. Uit alle inzendingen worden 10 personen op de longlist geplaatst, die zich vervolgens van 20 december tot en met 14 januari kunnen presenteren op de website van Hospitality Management en de AF&BM. Bezoekers van deze sites kunnen gedurende deze periode stemmen op de kandidaten.

Presentatie voor jury
De drie personen met de meeste stemmen, geven vervolgens op dinsdag 18 januari een presentatie van maximaal 10 minuten aan een zeer kundige jury. Criteria waar de jury deze middag op zal letten zijn: Originaliteit & Innovatie, Onderwijs en Duurzaamheid & Authenticiteit. Op zaterdag 22 januari 2011 zal deze prijs, tijdens het AF&BM nieuwjaarsgala worden overhandigd door de heer Lodewijk van der Grinten, directeur van Koninklijke Horeca Nederland.

Eenvoudig en gratis
Deelname aan de F&B Award is eenvoudig en gratis. De inschrijvingsperiode loopt tot 15 december. "Download hier het aanmeldingsformulier":http://www.khn.nl/AFBM/Aanmeldingsformulier_F_B_Professional_of_the_Year.doc en stuur het in via "info@afbm.nl":mailto:info@afbm.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Internationaal
CBS: passagiers nationale luchthavens 98% gedaald in april

In april 2020 reisden bijna 134 duizend passagiers van en naar de vijf nationale luchthavens, 98 procent minder dan in april 2019. Het vrachtvervoer daalde in deze periode met 25 procent tot 103 duizend ton aan vervoerd gewicht. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers. Vanwege he...

Aannames, plannen en werkelijke reacties. Hoe we onze weg zoeken in de Covid-19 pandemie.

Sinds maart is Hotelschool The Hague een groot aantal onderzoeken gestart naar de Covid-crisis. Op welke termijn is een herstart van het toerisme te verwachten? Gaan we terug naar vroeger of zullen toeristen op dezelfde manier willen reizen? Gaan gasten hotels en andere accommodatie meer op criteria...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
"Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: