Prijswinnaars World Travel Awards

4 september 2013
Prijswinnaars World Travel Awards

De World Travel Awards vonden onlangs plaats in Antalya, Turkije. Deze awards worden gezien als de Oscaruitreiking van de reisindustrie en vieren dit jaar hun twintig jarig bestaan. De organisatie biedt
erkenning aan bedrijven die vooruitstrevend zijn in excellentie en innovatie in service en product. De winnaar wordt gekozen door professionals uit de reisindustrie en door gasten. De prijs bestaat uit een bokaal en het predicaat winnaar 2013.

*Nederlandse winnaars*
Diverse Nederlandse hotelbedrijven zijn in de prijzen gevallen. Sofitel Legend The Grand in Amsterdam is verkozen tot ‘Netherlands’ Leading Hotel 2013’. In 2010 en 2011 kwam dit hotel eveneens als winnaar naar voren. De award voor ‘Netherlands’ Leading Serviced Apartments operator 2013’ is gewonnen door City Identity Apartements. Het team van City Identity Apartments is verrast en vereerd om binnen tien maanden na de opening van hun eerste appartement hotel in Amsterdam internationale erkenning te ontvangen. Swissôtel in Amsterdam is voor het derde jaar achtereenvolgend winnaar in de categorie ‘Netherlands’ Leading Business Hotel’. De titel ‘Netherlands Leading Spa Resort’ is opnieuw toegekend aan het welness- en kuurcentrum Fontana Bad Nieuweschans. Al vier keer eerder viel dit welnessbedrijf deze eer te beurt.

*Hilton*
Hilton Worldwide viert met twintig prijzen opnieuw een succesvol jaar bij de World Travel Awards. Onder de winnaars waren ook twee van de meest recentelijk geopende luxehotels van het bedrijf in Europa: Conrad Algarve in Portugal (Europe’s Leading Luxury Resort) en Waldorf Astoria Berlin (Europe’s Leading New Hotel).

*Op de foto van links naar rechts:* Otto Jurgens, owner City Identity Apartments, Mr Graham Cooke, president & founder World Travel Awards, Guido Lips, general manager City Identity Apartments. City Identity Apartments won de award voor 'Netherlands’ Leading Serviced Apartments operator 2013'.

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws