Yvette Bakker nieuwe salesmanager Kasteel de Wittenburg

2 juni 2016
Yvette Bakker nieuwe salesmanager Kasteel de Wittenburg

Yvette Bakker (28) is de nieuwe manager sales, marketing en PR bij Kasteel de Wittenburg te Wassenaar. In deze functie zal zij
zich voornamelijk richten op de verkoop en begeleiding van exclusieve trouwerijen, concerten en zakelijke evenementen.

*Ambitie*
Bakker wil een jonger publiek kennis laten maken met de traditionele gastvrijheid en de luxueuze ambiance van Kasteel de Wittenburg. Yvette werkte hiervoor drie jaar als conference en events executive bij het Marriott Hotel (voormalig Bel Air hotel) in Den Haag. Haar primaire focus op het gebied van marketing en PR is om de naamsbekendheid van de Wittenburg te verhogen. Yvette: "We hebben alle ingrediënten in huis om onze gasten een nog exclusievere ervaring te bieden, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt."

*Over Kasteel de Wittenburg*
Het in Wassenaar gelegen Kasteel de Wittenburg is gevestigd op een groen en rustig landgoed en biedt evenement- en hotelfaciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten en particuliere happenings. Het Kasteel is vernoemd naar de echtgenote van één van de vroegere eigenaren. Tegenwoordig ontvangen tevens het bedrijfsleven, de overheid en vertegenwoordigers van internationale organisaties hun gasten uit binnen- en buitenland op het Kasteel.

~Christel Tuin~

Overig nieuws