Je hebt gezocht op: F&B-managers

Lightspeed geeft F&B-managers grip op hun data
De hotellerie is een branche die traditioneel niet bol staat van vernieuwing. Toch is er een verandering gaande: de traditionele server-based PMS word...

Finalisten F&B Professional Of The Year bekend
Aan het eind van elk jaar barst de strijd tussen de genomineerden voor de verkiezing van ÂF&B Professional of the Year weer in alle hevigheid los....

Speciaal voor jou: Hotel & Food & Beverage
Voor alle F&B-managers (en natuurlijk ook voor alle andere geïnteresseerden): de gratis online editie van Hotel & Food & Beverage. Lees alles over n...

AF&BM: neuzen richting cijfers
De AF&BM organiseerde onlangs een themabijeenkomst voor haar leden met als onderwerp Masterclass Financieel Management. In de Nyenrode Business Univer...

De toepasbaarheid van RM in een hotel (4/6)
In zes artikelen beschrijft Stan Josephi, docent hotel-management van de Academy of Hotel Management van NHTV in Breda, wat de successen en valkuilen...

Even voorstellen: Ard Heijboer
*Waarom wordt Ard F&B Professional of the Year?* Ard is een gemotiveerde en inspiratie leverende persoon die op het moment werkzaam is in het grootste...

AF&BM Social Event: Maastricht
Het is zomers warm, dit laatste weekeinde van juni. De airconditioning in de trein kan haast niet opboksen tegen de buitentemperatuur. De geelblauwe i...

Voedselveiligheid en regelgeving: verstikken de regels creativiteit?
Iedere editie legt de redactie van Hospitality Management een stelling voor aan een drietal F&B-managers. Deze keer de vraag of regelgeving de creativ...

Hoe geliefd is het kerstdiner?
Iedere editie legt de redactie van Hospitality Management een stelling voor aan een drietal F&B-managers. Deze keer de vraag of het kerstdiner nog pop...

Afval dat uit f&b-activiteiten voortkomt kan milieuvriendelijker
Iedere editie legt de redactie van Hospitality Management een stelling voor aan een drietal F&B-managers. Deze keer de vraag of afval uit f&b-activite...

Hoe manifesteert f&b zich tussen de hedendaagse gezondheidstrends?
Iedere editie legt de redactie van Hospitality Management een stelling voor aan een drietal F&B-managers. Deze keer de vraag f&b-activiteiten zich man...

Uitstekende waardering voor Hospitalilty Management
Uit onderzoek, dat in november 2004 door Duo Marketresearch in Utrecht is uitgevoerd onder de lezers van het hotelvakblad Hospitality Management, blij...

Nadenken over outsourcing tijdens nationaal F&B congres
Hoewel het 'iets door anderen laten opknappen' in de hotelbranche niets ongewoons meer is, rust er op het gebied van food & beverage bij velen nog een...