Vandaag, precies vijftig jaar geleden op 17 mei 1974, werd Kaatje bij de Sluis geboren in Blokzijl. Fons en Anneke van Groeningen stichtten het restau...
De officiële opening van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam werd op maandag 23 september verricht door de Rotterdamse wethouder Hamit Karakus. Het...
Tijdens de opening van de nieuwe horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op maandag 23 september vindt de officiële kick-off richting de Nederlandse finale...
In The College Hotel is hotelier Camille Oostwegel uitgeroepen tot 'Meest ondernemende Limburger'. De prijs wordt uitgevaardigd door De Nationale Aspe...
Frank Bakkenes won donderdag de Cas Spijkers Troffee tijdens de Horecava. Vanwege zijn loyaliteit en collegialiteit aan de Cas Spijkers Academie won h...
Vanwege de eenvoud en zijn creativiteit in de smaakbeleving wint George Walta dit jaar het Lekkerste Broodje in de categorie Horeca. Joop Braakhekke r...
Met de nieuwe Bib Gourmand Benelux 2012 gids is Nederland per saldo vijf Bib-adressen rijker geworden. Michelin geeft zeventien nieuwe zaken het predi...
Jon Sistermans gooit de handdoek in de ring. De gelauwerde chef-kok ambieerde met zijn restaurant Wilhelminapark in Utrecht jarenlang een Michelinster...
Suzanne de Zwaan, F&B manager van Hotel en Congrescentrum Papendal, is zaterdag 22 januari uitgeroepen tot F&B Professional of the year. In een spanne...
Afgelopen dinsdag, 18 januari, presenteerden de drie finalisten voor de AF&BM-titel 'F&B Professional of the year' zich voor de jury. Op Slot Zeist ga...
De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) en Hospitality Management maken de drie finalisten bekend die gaan strijden om de titel 'F&B Prof...
Horeca-ondernemers gaan 2011 vol ondernemingslust tegemoet. Exposanten op Horecava melden dat de investeringsbereidheid onder de bezoekers groter is d...
Barth Hochstenbach, eigenaar van Café In de Karkol in Maastricht won op 10 januari de Gouden Gastvrijheid Award, de prijs voor het meest gastvrije ho...
Bezoekers aan de Horecava kunnen het kinderrestaurant in het Emma Kinderziekenhuis steunen door voor 5 euro mee te doen aan de wedstrijd ÂWall of Fam...
"De Association of Food and Beverage Management":http://www.afbm.nl (AF&BM) is op zoek naar dé Food & Beverage Professional of the Year. Ben of ken j...
Golden Tulip Hospitality is 2007 uiterst feestelijk begonnen. Een gezelschap van ruim 250 man, bestaande uit zakelijk partners, hoteliers,investeerder...