Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

24 september 2013 |
Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

De officiële opening van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam werd op maandag 23 september verricht door de Rotterdamse wethouder Hamit Karakus. Het was de eerste editie van de
horecabeurs in Rotterdam waar horecavakmensen zich volop lieten inspireren. De beurs biedt een innovatief en ondernemend programma waar de horecaondernemer centraal stond.

Gratis entree
Topkoks aan het werk, tips & tricks voor bedrijfsvoering, de nieuwste producten, de laatste trends en spraakmakende presentaties. Op de hele beursvloer was er continue van alles te beleven. Zo gaf onder andere sterrenchef Eric van Loo een kookdemonstratie die zeer enthousiast werd ontvangen door bezoekers. De beurs is woensdag 25 september afgelopen. Entree is gratis, na registratie. Meer informatie over de beurs en registreren, vindt u hier.


Joop Braakhekke en de finalisten van de Bocuse d'Or


Beursmanager Robert Mellaart


Joop Braakhekke, Hamit Karakus, Lodewijk Van der Grinten en beursmanager Robert Mellaart


Koks van Unilever: Pascal van Loon en Rob van de Broek


Enthousiaste standhouders


Bresc presenteerde ook haar producten op de beurs


Lebo Kaas was aanwezig op de beurs


Het was volop proeven en proberen op de beurs



Ook een wijncursus behoorde tot het programma


Ook Ecotap was aanwezig op de beurs Gastvrij Rotterdam


Eric van Loo gaf een kookdemonstratie


Cappuccino's werden vers bereid door de barista van Douwe Egberts


Edwin Tunnissen en Shima Zeroual van Makro Nederland samen met Jean Marie Pfaff.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Toerisme
Helft binnenlandse vakantiegangers wil voor eind 2020 weer op vakantie in eigen land 

Van de mensen die dit jaar op vakantie gingen in eigen land, wil ruim de helft nog eens gaan voor het einde van 2020. Dat blijkt uit onderzoek van BungalowSpecials onder 1.151 personen. Van de ondervraagden is 71% sinds maart al op vakantie geweest in eigen land. Van deze groep zegt ruim de hel ...

Interview Longread
Stand van zaken: hoteliers uiten hun zorgen

Na een bewogen en bevlogen zomer is de angst voor een tweede golf werkelijkheid. Tafelheer Sander Allegro (QL Hotels) bespreekt de stand van zaken binnen de hotellerie met Marijke Schreiner (Stayokay) Marco Lemmers (Conscious Hotels), Bastiaan Klomp (Thermae 2000) en Erwin Rozendal (Villa Beukenhof) ...

Booking.com OTA's Internationaal
Booking.com vreest 'monopolielijstje' Brussel

Glenn Fogel, CEO van Booking.com, vreest dat zijn bedrijf op een speciaal 'monopolielijstje' van de Europese Commissie komt te staan. Ambtenaren in Brussel werken aan de criteria om tot die lijst te komen. Brussel wil de twintig grootste techbedrijven ter wereld op de lijst hebben. De Europe ...

Personeel
FNV Horeca: afbouw steunmaatregelen leidt tot vertrek vakkrachten uit horecasector

De gisteren verstuurde Kamerbrief over de aanvullingen op het steun- en herstelpakket, alsmede het persmoment van het Kabinet van gisteravond zorgen voor grote onrust in de horecasector. FNV Horeca vindt het onvoorstelbaar dat het Kabinet gisteravond aangeeft dat er nog te weinig resultaten zijn om ...

Branded Content
Auping presenteert nieuw bed: Auping Noa

Auping lanceerde op 1 oktober 2020 Auping Noa, een nieuw bed ontworpen door de Deense designer en architect Eva Harlou. Met dit bed voegt Auping een nieuw ontwerp toe aan een lange rij van iconische ontwerpen. Geheel volgens de Scandinavische ontwerptraditie heeft Eva Harlou met Auping Noa een bed o ...

Coronacrisis
Horeca blijft zeker nog dicht tot december

Waar iedereen al wel rekening mee hield, is gisterenavond bevestigd door minister De Jonge: de gedeeltelijke lockdown duurt in ieder geval nog tot december en 'wellicht tot in het nieuwe jaar'. Dit houdt in dat de horeca tot december de deuren gesloten moet houden. Er wordt op dit moment nog ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: