Raad de portretten tijdens de Horecava

4 januari 2011
Raad de portretten tijdens de Horecava

Bezoekers aan de Horecava kunnen het kinderrestaurant in het Emma Kinderziekenhuis steunen door voor 5 euro mee te doen aan de wedstrijd ‘Wall of Fame’. In het midden van de Horecava hangen 20 portretten van coryfeeën uit de horeca. Denk aan bijvoorbeeld beeltenissen van Sergio Herman, Thérèse Boer, Joop Braakhekke, Herman den Blijker en Camille Oostwegel. Wie er tien goed raadt, maakt kans op de hoofdprijs.

*Prijs*
De hoofdprijs is een groot schilderij van een overdadige gedekte tafel met vier portretten naar keuze, geïnspireerd op de ‘Anatomische Les’ van Rembrandt.

*Actie op beursvloer*
Schilder Gerard Hemmes heeft twintig bekende horecamensen geportretteerd. Bezoekers kunnen bij de ‘Wall of Fame’ voor 5 euro een deelnameformulier kopen. De portretten zelf zijn te koop voor 500 euro waarbij de geportretteerde het eerste recht van aankoop heeft. Meedoen is alleen mogelijk op Horecava 2011, van 10 t/m 13 januari in Amsterdam RAI.

*Kinderrestaurant*
Alle donaties worden ter beschikking gesteld aan het Emma Kinderziekenhuis AMC ten behoeve van het kinderrestaurant, na aftrek van de schilderskosten. In totaal is er nog 60.000 euro nodig.

~Frank Lindner

Overig nieuws