U heeft gezocht op : gastvrijheidsbeleving

12 maart 2020 Interview
"Niet de bank, maar particulieren financieren het hotel"

Menigeen zal bij Zeeland denken aan een lied van Maggie MacNeal, te weten Terug Naar De Kust, uit 1976. Niet Michel Kloeg. Misschien vanwege de regel ‘omdat daar mijn jeugd voorbijging’. Kloeg is namelijk Rotterdammer van origine. Wel wijst hij ons op het evenmin zeer vrolijke ‘Zou...

12 februari 2020 Hotel Den Haag
Kennisnetwerk Destinatie Nederland zet in op gastvrijheidsbeleving door samenwerking met Hotelschool The Hague

Hoe kun je als destinatiemanagement organisatie (DMO) een bijdrage leveren aan de gastvrijheidsbeleving van jouw stad of streek? Dat is de vraag die regelmatig gesteld wordt binnen Kennisnetwerk Destinatie Nederland. Gastvrijheid is één van de pijlers binnen Perspectief2030, de visie o...

18 december 2018 Hotel Achtergronden
City Resort Helmond opnieuw host van Open Dutch Taekwondo

City Resort Hotel Helmond heeft een goed jaar achter de rug. In 2018 mocht het weer vele tevreden (hotel)gasten verwelkomen die zich enorm goed thuis voelden. Dat kan ook haast niet anders want City Resort Helmond biedt diverse faciliteiten zoals Wellnessresort Helmond en Restaurant Op Suyt. Daarnaa...

26 september 2016 Diner Opening Restaurant
Ciel Bleu heropent na metamorfose

Ciel Bleu Restaurant van het hoofdstedelijke Hotel Okura Amsterdam heeft een totale metamorfose ondergaan. Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant is volledig verbouwd. Architect Bert Verwey, wederom verantwoordelijk voor het krachtige, uitgebalanceerde en mondiale ontwerp, heeft zichzelf ...

3 oktober 2014
Storytelling op de 60e BBB

Het gebruik van streekproducten en ingrediënten uit de eigen regio zet als trend onverminderd door. Storytelling – het vertellen van het verhaal achter het gerecht of ingrediënt - wordt daarbij steeds belangrijker. Want de moderne horecabezoeker wil weten waar zijn of haar eten vandaan komt en...

17 april 2014
Bij Jef blinkt uit

Nadine Mögling, gastvrouw en mede-eigenaar van het door Michelin bekroonde restaurant Bij Jef op Texel, is officieel SVH Meestergastheer. Nadine heeft daarmee de hoogste graad van vakbekwaamheid behaald in de Nederlandse horeca. Sinds de invoering van de Meestertitel in 1987 is zij de achtste vro...

9 oktober 2013
's-Hertogenbosch Meest Gastvrije Stad

De stad ’s-Hertogenbosch is voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot Meest Gastvrije Stad van Nederland. Het is de vijfde keer dat op basis van uitgebreid onderzoek de gastvrijheidsbeleving van ruim achtduizend bezoekers van de eenentwintig grootste steden van het land in kaart is gebracht. H...

11 februari 2011
The Manhattan ontvangt gouden Green Key

The Manhattan Hotel Rotterdam heeft de gouden Green Key ontvangen. De certificering van The Manhattan Hotel Rotterdam volgt op een convenant dat de gezamenlijke Rotterdamse hotels en congresaccommodaties vorig jaar hebben gesloten met Green Key. Voorop lopen "Voor ons past de Green Key in onze ...

10 september 2010
Ook de slechte reviews beu?

Èlegchos Hospitality Quality Management houdt zich al jaren bezig met onderzoek naar gastvrijheids-beleving in de horeca. Èlegchos doet dit door het uitvoeren van Mystery Audits. Tot verbazing van Robert Schouten en René van Zijp (eigenaren en ontwikkelaars) bestond er geen standaard om gastvrij...

22 oktober 2000 Tech
Automatisering is veel meer dan een stukje gemak

‘Na mij de zondvloed,’ zei Lodewijk XV. Hij kreeg gelijk: de woelige baren van de revolutie overspoelden niet hem, maar zijn zoon. Toen Lodewijk XVI naar de guillotine gevoerd werd, zal hij wel even gedacht hebben: ‘Hoe hebben mon père en ik zo blind kunnen zijn?’ Het ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: