Luxery Award nomineert The Manhattan

6 juni 2012
Luxery Award nomineert The Manhattan

The Manhattan Hotel Rotterdam is genomineerd voor de 2012 World Luxury Hotel Awards. Deze verkiezing is bedoeld om hotels te belonen voor het aanbieden van faciliteiten van wereldklasse.
Maar ook voor het aanbieden van excellente service.

*Service te verbeteren*
De prijzen worden toegekend in verschillende categorieën, zowel op nationaal als internationaal niveau. Met het toekennen van de prijzen hoopt de organisatie ook de service in de luxe hotels te stimuleren en nog verder te verbeteren.

*Erkenning in buitenland*
"Deze nominatie is een mooie voortzetting van de erkenning die wij krijgen", zegt general manager Erik de Wit. "Het mooie is vooral dat die erkenning meer en meer komt vanuit het buitenland. Als hotel streven wij er naar voorop te lopen bij het bieden van een unieke gastvrijheidsbeleving. Deze nominatie biedt de mogelijkheid om ons niet alleen in Nederland maar juist ook in het buitenland als een ‘leading luxury hotel’ te onderscheiden."
Nu de nominaties voor The World Luxury Hotel Awards bekend zijn, volgt een laatste beoordeling door de organisatoren. De finale zal worden gehouden in Maleisië in oktober.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws