City Resort Helmond opnieuw host van Open Dutch Taekwondo

18 december 2018 | Thijs Jacobs

City Resort Hotel Helmond heeft een goed jaar achter de rug. In 2018 mocht het weer vele tevreden (hotel)gasten verwelkomen die zich enorm goed thuis voelden. Dat kan ook haast niet anders want City Resort Helmond biedt diverse faciliteiten zoals Wellnessresort Helmond en Restaurant Op Suyt. Daarnaast biedt het ook een bowlingcenter en niet te vergeten fitnesscentrum Fitland Helmond.

City Resort Hotel Helmond biedt ook onderdak aan tal van evenementen van (inter)nationale allure. Zo is het op 26 januari weer tijd voor het Open Dutch Taekwondo. Na de succesvolle editie van 2018 keert de organisatie van dit aansprekende toernooi terug bij City Resort Helmond. In 2018 waren er bijna 650 deelnemers uit 17 verschillende landen aanwezig en ook nu staan er op de aanmeldlijst al namen van taekwondotoppers uit Finland, Noorwegen, Oekraïne, Ierland en natuurlijk Nederland.

Grote aanrader

General manager Brenda van Zuidam – Swelsen kijkt in ieder geval uit naar het nieuwe jaar: “We verwachten dat nog meer mensen City ResortHotel Helmond gaan ontdekken als dé plek waar je ook gezellig kunt bowlen. Heel veel liefhebbers hebben onze bowlingbaan Op Suyt ontdekt in 2018.  Ook voor kinderfeestjes is dit natuurlijk een grote aanrader, zeker ook vanwege de samenwerking die we zijn gestart met We Jump en Kidsplaza.”

Ook culinair gezien valt er ook in het nieuwe jaar volop te genieten bij City Resort Helmond. “Het afgelopen jaar hebben we onze Grillfactory op Suyt geopend waar we  gerechten serveren die worden bereid op Green Eggs en de grill. Gasten kunnen daarbij zelf hun keuze maken.” City Resort Helmond wil er zijn voor het hele gezin en dat komt ook tot uiting op zondag wanneer er springkussens en een speelhoek staan opgesteld.   

Feestdagen

Brenda van Zuidam – Swelsen en haar team zijn helemaal klaar voor de feestdagen: “Na de succesvolle Sinterklaasbrunch richten we ons nu op de drukke kerstdagen met wellicht ook een bezoek van de Kerstman. Van oud en nieuw maken we ook een bijzondere beleving. Per 1 januari krijgen we dan een nieuwe F&B-manager aan boord in de persoon van Mathijn Sommerdijk. Met zijn jarenlange ervaring in de Food & Beverage-sector en zijn kennis en kunde zal hij de gastvrijheidsbeleving in ons hotel naar een nog hoger niveau stuwen. Genoeg zaken om naar uit te kijken dus!”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Tech Interview
"Ook jij kunt een hogere bezettingsgraad realiseren door e-mailmarketing"

E-mailadressen zijn goud waard, maar hoteliers en B&B-ondernemers doen er tot op heden te weinig mee. “Een gemiddelde hotelier of B&B-ondernemer kan niet eens een database van zijn klanten bijhouden”, aldus e-mailmarketingexpert Frank Tromp. Dat laatste klopt en niet zelden wordt...

Amsterdam
Strengere controles op illegale vakantieverhuur in Amsterdam

De gemeente van Amsterdam is deze week begonnen met een strengere controle op illegale vakantieverhuur. Dit nieuws komt niet volledig uit het niets, kortgeleden heeft Amsterdam de vakantieverhuur termijn namelijk verkort naar 30 dagen. De strengere controle gaat om verhuurders die over dit limiet ga...

Interview Longread
Eric Toren & Tijmen Receveur: "Leer van wat je niet hebt gedaan"

Waar een jonge accidential hotelier en een geroutineerde hospitality-expert elkaar vinden in passie voor hun mensen, de lol van het creatieve proces en het perfectioneren van de begroting. Wij spreken Tijmen Receveur, mede-oprichter en mede-eigenaar van Hotel Not Hotel en Eric Toren, directeur, eige...

Aantal viersterrenhotels groeit gestaag

De viersterrenhotelmarkt in Nederland is de afgelopen vijf jaar met 22% gegroeid. Nederland telt in totaal 705 4-sterren hotels, waarvan meer dan een kwart in provincie Noord-Holland. In totaal telt dit segment 67.000 kamers en is hiermee met een aandeel van 50% het belangrijkste segment binnen de h...

Accor Hotelketens Internationaal
Een miljard euro omzet voor Accor in eerste kwartaal 2019

Hotelketen Accor heeft het eerste kwartaal van het jaar 2019 een omzet gedraaid van 987 miljoen euro. Een stijging van 34,2%. Dat meldt het bedrijf via een persbericht. De RevPAR van de groep steeg met 1,6% met wisselende prestaties afhankelijk van de regio: Europa was veerkrachtig (+3,3%), terwi...

Personalia Michelin
Sommelier Koen van der Plas van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 maakt hoofdsommelier Koen van der Plas de overstap van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede. Hij gaat daar het team van chefkok Ollie Schuiling versterken, die samen met Frans den Boer de nieuwe eigenaar wordt van het bekende sterrenrestaurant in Houten. De 27-jarige V...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: