Nieuw niveau IHG Rewards Club

14 juli 2015
Nieuw niveau IHG Rewards Club

IHG (InterContinental Hotels Group) lanceerde gisteren de naam van het nieuwe niveau binnen het loyaliteitsprogramma van IHG Rewards Club,
Spire Elite. Het nieuwe lidmaatschap wordt ingevoerd om de trouwste leden te erkennen en te belonen. Ter ere van deze lancering, heeft de wereldbekende reisfotograaf Steve McCurry - gekend voor zijn fotografisch portret 'Afghan Girl' uit 1984 - zijn krachten gebundeld met het hotelloyaliteitsprogramma. Hij toont hoe een moment van erkenning tot leven komt door middel van drie aangrijpende foto's. Elke foto stelt een uniek en gekoesterd moment voor waarin iemand een ander erkent.

*Extra belonen*
Vanaf deze week, met de lancering van Spire Elite, zal IHG Rewards Club haar trouwste leden extra belonen met meer voordelen. De lancering van dit nieuwe niveau is tot stand gekomen na uitgebreid onderzoek naar wat IHG Rewards Club-leden verwachten van hun loyaliteitsprogramma. Het onderzoek toonde het belang aan van erkenning voor leden die beloond willen worden voor hun trouw. Het lanceren van Spire Elite maakt van erkenning een kernpunt van de relatie tussen IHG Rewards Club en haar leden.

*Fotografie*
Steve McCurry zei het volgende over de foto's die hij maakte voor IHG Rewards Club: "Fotografie is het zoeken naar kleine momenten die zich voordoen in een oogwenk maar levenslang meegaan. Elk van deze foto's toont aan hoe een moment van erkenning dit kan bereiken. Erkenning, net zoals een foto, heeft geen vertaling of aanpassing nodig; de betekenis kan begrepen worden door iedereen, overal."

*Slechts het begin*
Susanna Freer Epstein, SVP Customer Loyalty Marketing IHG, voegde daaraan toe: "IHG Rewards Club wil met de lancering van Spire Elite het gevoel geven dat je erkend wordt omdat je speciaal bent. Het is onze manier om onze trouwste leden te bedanken. Zij kunnen vanaf vandaag 100% extra bonuspunten verdienen op alle kwalificerende verblijven binnen de hotels uit het IHG-portfolio - een primeur in de sector. En dit is slechts het begin van een reeks aangename verbeteringen die we gaan invoeren om onze leden te blijven erkennen en om goede relaties met hen op te bouwen."



*Uit het wereldwijde onderzoek is gebleken dat de belangrijkste manieren waarop IHG Rewards Club-leden verwachten dat de hotelsector hen erkent, zijn:*

· De kans krijgen om deel uit te maken van een speciale ‘club’
· Als gast behandeld worden als iemand uniek en niet zomaar als ‘een nummer’
· Zich iets herinneren over de gast in kwestie: wat hij leuk of niet leuk vindt, wat zijn voorkeuren zijn
· Een beloning ontvangen, een bedankje omdat je iets bereikt hebt

Vanaf gisteren kan het Spire Elite-lidmaatschap bereikt worden door 75.000 kwalificerende Reward-punten te verzamelen of door te verblijven bij een IHG-hotel voor 75 kwalificerende nachten tijdens een kalenderjaar. Spire Elite-leden krijgen de kans om 100% extra bonuspunten te verdienen op kwalificerende verblijven, en kunnen ook kiezen tussen 25.000 punten of het upgraden van een vriend of familielid naar Platinum.

*Lidmaatschap*
De kwalificatievereisten voor alle IHG Rewards Club-lidmaatschapsniveaus zijn ook geüpdatet zodat het eenvoudiger wordt voor leden om beloond te worden voor hun trouw. Vanaf juli zullen Clubleden slechts 10.000 kwalificerende punten of 10 kwalificerende nachten moeten verzamelen om in aanmerking te komen voor het Gold-lidmaatschap. Gold-leden moeten 40.000 kwalificerende punten of 40 kwalificerende nachten verzamelen om het Platinum-lidmaatschap te bereiken.

Als onderdeel van de Spire Elite-lancering, heeft IHG Rewards Club het Rewarding Experiences Digital Hub opnieuw gelanceerd (ihgrewardsclub.com/rewardingexperiences) waar alle voordelen te vinden zijn voor IHG Rewards Clubleden over de hele wereld en voor de vier IHG Rewards Club-lidmaatschapsniveaus.

Overig nieuws