Laatste finalisten Horeca Held 2013

4 december 2012
Laatste finalisten Horeca Held 2013

De laatste finalisten voor de sector Hotel en Restaurant, die strijden om de titel Horeca Held 2013 zijn bekend. De finalisten zijn door de vakjury genomineerd uit alle nominaties die SVH heeft ontvangen.

*De jury*
De vakjury voor de sector Hotel bestond uit Roberto Payer (Hilton), Frans Hazen (Hotel de Draak) en Herman Schreuder (SS Rotterdam). Juryleden Hans Duijf (Paste e Basta), Hajé de Jager (Hajé Restaurants) en Carlos Faes (de Proeftuin, HorecaHeld 2012) selecteerden de finalisten in de sector Restaurant.

*De strijd voor de titel*
De twaalf finalisten in de sectoren Restaurant, Hotel, Fastservice en Dranken gaan vanaf 10 december met elkaar de strijd aan voor de titel ‘HorecaHeld 2013’. Via de website "www.horecahelden.nl":http://www.horecahelden.nl/ kunnen collega’s, vrienden en familie hun stem uitbrengen op hun favoriet. Tijdens de Horecava wordt op 9 januari binnen elke sector de Held met de meeste stemmen gehuldigd tot HorecaHeld 2013.

*De finalisten*
Kees Lucas (Restaurant Millers), Wim Bos (Leerling Sterklas ROC van Amsterdam), Rex Dokter (Kameleon eten & drinken) uit de sector Restaurant en Pieter Oostveen (Hotel Van der Valk Vianen), Kristel Berendsen (Mercure Hotel Leidschendam) en Sayed Soliman (Hotel Pulitzer) uit de sector Hotel sluiten aan in de strijd om de titel ‘HorecaHeld 2013’.


Wim Bos (Leerling Sterklas ROC van Amsterdam)


Sayed Soliman (Hotel Pulitzer)


Rex Dokter (Kameleon eten & drinken)


Pieter Oostveen (Hotel Van der Valk Vianen)


Kristel Berendsen (Mercure Hotel Leidschendam)


Kees Lucas (Restaurant Millers)

~Myrtille Vromans~






Overig nieuws