Laatste finalisten Horeca Held 2013

4 december 2012 |
Laatste finalisten Horeca Held 2013<

De laatste finalisten voor de sector Hotel en Restaurant, die strijden om de titel Horeca Held 2013 zijn bekend. De finalisten zijn door de vakjury genomineerd uit alle nominaties die SVH heeft ontvangen.

De jury
De vakjury voor de sector Hotel bestond uit Roberto Payer (Hilton), Frans Hazen (Hotel de Draak) en Herman Schreuder (SS Rotterdam). Juryleden Hans Duijf (Paste e Basta), Hajé de Jager (Hajé Restaurants) en Carlos Faes (de Proeftuin, HorecaHeld 2012) selecteerden de finalisten in de sector Restaurant.

De strijd voor de titel
De twaalf finalisten in de sectoren Restaurant, Hotel, Fastservice en Dranken gaan vanaf 10 december met elkaar de strijd aan voor de titel ‘HorecaHeld 2013’. Via de website www.horecahelden.nl kunnen collega’s, vrienden en familie hun stem uitbrengen op hun favoriet. Tijdens de Horecava wordt op 9 januari binnen elke sector de Held met de meeste stemmen gehuldigd tot HorecaHeld 2013.
De finalisten
Kees Lucas (Restaurant Millers), Wim Bos (Leerling Sterklas ROC van Amsterdam), Rex Dokter (Kameleon eten & drinken) uit de sector Restaurant en Pieter Oostveen (Hotel Van der Valk Vianen), Kristel Berendsen (Mercure Hotel Leidschendam) en Sayed Soliman (Hotel Pulitzer) uit de sector Hotel sluiten aan in de strijd om de titel ‘HorecaHeld 2013’.


Wim Bos (Leerling Sterklas ROC van Amsterdam)


Sayed Soliman (Hotel Pulitzer)


Rex Dokter (Kameleon eten & drinken)


Pieter Oostveen (Hotel Van der Valk Vianen)


Kristel Berendsen (Mercure Hotel Leidschendam)


Kees Lucas (Restaurant Millers)

Myrtille Vromans






Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Longread
Rick Claus: ''Er is te veel hotelaanbod''

In deze editie van Hospitality Management mogen we best weer eens verzuchten: Wat vliegt de tijd! Het is immers december. Zoals de oude Romeinen zeiden: Nullum est jam dictum, quod non sit dictum prius. (Niets kan gezegd worden dat al niet eerder gezegd is.) Waaronder: Tempus fugit. (De tijd snelt v...

Interview
Camille Oostwegel: "We gaan van beleving naar betekenis"

Jong, energiek en ambitieus, zo ontmoeten wij Camille Oostwegel onder het schip van de voormalige kerk waar sinds 2005 het Kruisherenhotel is gevestigd. Onderwerpen als herformuleren van de hotelfunctie, openstaan voor de nieuwe werkethiek van co-working, anticiperen op nieuwe verwachtingen van gast...

Achtergronden
In memoriam: Michel Geurts

Het droevige bericht van het overlijden van Michel Geurts (1944) heeft de Nederlandse hotellerie geschokt. De hotelier legde in 1982 in Zutphen de basis voor Inntel Hotels. In 1986 werd het tweede hotel geopend in Zaandam: Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. Het hotel kent sinds de verbouwing in 2010 e...

Hotelketens Internationaal
Scandic lanceert nieuw hotelmerk 

Scandic GO is een nieuw hotelmerk dat een speelser en slanker concept biedt binnen het groeiende economische hotelsegment. Met Scandic GO streeft het bedrijf naar een sterke aanwezigheid in de stad op alle Scandinavische markten. Scandic zal in eerste instantie vijf hotels lanceren onder het nieuwe ...

Interview Longread
Twee bankiers over de 'herontdekking van de hotellerie'

Op de drempel van een nieuw decennium bespreken twee bankiers de staat van de hotellerie. Lianne Zondervan, Sector directeur Leisure van de ABN AMRO en Jos Klerx, Sectorspecialist Horeca & Recreatie van de Rabobank, blikken terug en kijken vooruit in een uitgebreid dubbelinterview. Dit interv...

Achtergronden
Hoe likable is jouw hotel?

We willen allemaal leuk gevonden worden. Niets menselijks is ons vreemd. Voor ondernemingen geldt hetzelfde. Sterker nog, als consumenten jouw bedrijf leuk vinden, betaalt zich dat altijd terug. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zet je dat in gang? En wat betekent dat voor je kernwaarden? Likability. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: