Hoogste score voor Postillion Deventer

4 oktober 2013
Hoogste score voor Postillion Deventer

Het Postillion Hotel Deventer heeft de maximale score van vijf vergaderhamers ontvangen als congres- en vergaderlocatie. De hamers worden aangeboden door de organisatie Congres- en
Vergaderclassificatie naar aanleiding van diverse inspecties. Vijf vergaderhamers staan voor een zeer hoog niveau aan belangrijke faciliteiten en services, zoals dienstverlening en food en beverage.

*De inspectie*
Bianca Cuperus, inspecteur van congres- en vergaderclassificatie: “Deze hotel- en vergaderlocatie is begin 2013 compleet vernieuwd. De vergaderfaciliteiten zijn uitgebreid met een aantal grote zalen. Het nieuwe interieur is stijlvol en heeft een luxe uitstraling.” Postillion Hotel Deventer kreeg het kwaliteitskeurmerk op de criteria bewegwijzering, capaciteit, food en beverage, ICT en techniek, informatie, inrichting, klimaatregeling, kwaliteit en service en milieu.

*Flexibeler en mobieler*
Postillion Hotels is blij met deze erkenning. Thijs Merks, managing director van de hotelketen in Nederland: “We zijn enorm trots op deze fantastische score voor Deventer. De waardering met vijf vergaderhamers op alle onderdelen is een bevestiging voor onze gasten en voor onszelf dat het concept Meet Work Stay en de koers die wij met Postillion Hotels Nederland hebben ingeslagen de juiste is. Inmiddels kunnen professionals op zes locaties in het land gebruikmaken van onze congres- en trainingsruimten en Business Points met flexwerkplekken. Wij faciliteren het ‘nieuwe werken’, waarbij mensen flexibeler en mobieler kunnen opereren.”

~Door~ "~Mariska van Gorp~":mailto:mariska.vangorp@uitgeverijps.nl

Overig nieuws