AF&BM organiseert Social Food

19 februari 2013 |
AF&BM organiseert Social Food<

Waarom lukt het de huis-, tuin- en keukenmens zonder horecadiploma’s om via twitter een restaurant binnen een week vol te krijgen? En waarom lukt het horecaondernemers niet?

De Association of Food and Beverage Management organiseert op 18 maart de bijeenkomst ‘Social Food’. Er wordt vanuit de praktijk stilgestaan bij de vraag waarom social media niet meer weg te denken is uit ‘F&B-land’ en wat voor omzetkansen dit biedt. Tijdens deze bijeenkomst spreken mensen met lef, die een andere insteek hebben dan wat er op school wordt geleerd en waarvan tien jaar geleden niet werd verwacht dat juist deze mensen de grote concurrent zouden worden.

De sprekers @AstridsTaste "@Eetschrijver":https://twitter.com/eetschrijver en "@Esfactory":https://twitter.com/EsFactory laten zien wat de invloed is van social media, zowel in de hospitalitysector als op een eigen, persoonlijke F&B toekomst. Kansen zijn er, maar welke zijn het nou precies en hoe benut je die. Hoe genereer je door ‘social’ te zijn uiteindelijk economische waarde?
De bijeenkomst vindt plaats in het Hilton Royal Parc Soestduinen. Rob Captijn zal de dag voorzitten, en F&B Professional of the Year 2013, Iris den Dekker, staat paraat als gastvrouw. De bijeenkomst is bedoeld voor leden van de AF&BM, en F&B eindverantwoordelijken die nog geen lid zijn, maar wel interesse hebben in de AF&BM. Meld je in het laatste geval "hier":mailto:info@afbm.nl aan.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Mensen
Radisson Blu Palace Hotel vraagt hotelgasten te gaan strandjutten

In de strandhoogseizoen maanden in Noordwijk aan Zee heeft het Radisson Blu Palace Hotel een actie bedacht om hotelgasten te vragen om te helpen bij het schoonhouden van het strand. Het hotel vraagt gasten, wanneer ze een strandwandeling gaan maken, om een papierentasje mee te nemen en onderweg a...

Opening
Hotel Beijer: het eerste boutique antique hotel

In het geweld van de openingen van nieuwe hotels van grote ketens die hun weg naar Utrecht hebben gevonden, is de opening van Hotel Beijers bijzonder te noemen. Door de combinatie van boutique met antique is Hotel Beijers uniek voor Utrecht en misschien zelfs wel voor heel Nederland. Bij Hotel Beije...

Personalia
Jolijn Zeeuwen nieuwe General Manager Hilton Rotterdam

Hilton Rotterdam heeft Jolijn Zeeuwen aangesteld als de nieuwe General Manager. Ze neemt de functie over van Karin van den Berg, die naar Duitsland verhuisde om de rol van Area General Manager West & Zuid Duitsland te vervullen. Jolijn studeerde aan de Hotelschool in Den Haag en begon haar Hilto...

Opening Hotelketens
Accor herpositioneert zich in Noord-Europa, 2000 kamers erbij

Accor’s groei in Noord-Europa wordt bevestigd met de aankondiging van 15 nieuwe contracten in de eerste helft van 2019; waarvan zeven in het Verenigd Koninkrijk, vijf in België, twee in Denemarken en één in Nederland. De nieuwe overeenkomsten voegen zo meer dan 2000 kamers a...

Wet- en regelgeving Longread
Outsourcing (deel 2): Juridische aandachtspunten bij uitbesteding

Uitbesteding (of outsourcing) heeft geen eenduidige definitie in de markt, maar je zou het in algemene termen kunnen omschrijven als een transactie waarbij een leverancier functies gaat vervullen die een bedrijf eerder intern vervulde. Met andere woorden, bij een uitbesteding belegt de uitbestedende...

Opening Hotelketens
Carlton Hotel Collection opent zijn twaalfde hotel in de Schotse hoofdstad

Carlton Hotel Collection heeft er een mooie aanwinst bij; Market Street hotel opende onlangs in het centrum van Edinburgh. Op deze Unesco World Heritage locatie, ‘the Old Town’ van Edinburgh, gaat het hotel op in de historische skyline van de stad en is de inspiratie van de omgeving voel...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: