Zwerver slaapt in luxehotels

3 juli 2012
Zwerver slaapt in luxehotels

Een dakloze Amerikaan heeft in de afgelopen twee jaar in meerdere luxehotels in Florida overnacht, zonder één dollar te betalen. Op slinkse wijze deed hij zich voor als hotelgast.

*Handigheidje*
De zwerver luisterde bij de receptiebalies naar de namen en kamernummers van gasten die stonden uit te checken. Vervolgens wist hij via een handigheidje naar de verlaten hotelkamer te gaan om van daaruit de receptie te bellen om het verblijf toch maar te verlengen.

*Fraude*
In een aantal gevallen verlengde hij het hotelverblijf met tien dagen. Ook kocht hij nieuwe kleren. Alle kosten werden verrekend met de bij het hotel opgegeven creditcard van de oorspronkelijke gast.

*Hotelmedewerker*
Bij het Hard Rock hotel in Orlando ging het mis, omdat Price de kamer wilde overnemen van een personeelslid van het hotel. De medewerker in kwestie was voor het hotelbedrijf op zakenreis en kon dus niet meer in de kamer zijn.

*Rekeningetje van 9.000 dollar*
De zwerver wist onder meer te slapen in het Ritz Carlton, The Peabody en het Four Seasons hotel in Miami. Bij het Portofino Bay Hotel bij de Universal Studios liet Price de rekening oplopen tot haast 9.000 dollar.

Inmiddels geniet de dakloze Amerikaan opnieuw van een kamer, dit keer in de politiecel in Orange County.

*Op de foto:* Dit kan zoveel beter...

~Frank Lindner~

Overig nieuws