Angel Chen Director of Revenue Mövenpick Amsterdam

31 juli 2014
Angel Chen Director of Revenue Mövenpick Amsterdam

"Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre":http://www.moevenpick-hotels.com/en/europe/netherlands/amsterdam/hotel-amsterdam/overview/ heeft Angel Chen als nieuwe Director of Revenue aangesteld. Angel Chen heeft ruime ervaring opgedaan, zowel
op het gebied van Sales & Marketing als Revenu Management, bij verschillende internationale hotel-organisaties.

*Zwaargewicht*
Director of Operations Benelux bij Mövenpick Hotels en tevens General Manager van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, Albert Rouwendal, over de komst van Angel Chen: “Ik ben zeer ingenomen met het feit dat we er weer in geslaagd zijn om een ‘zwaargewicht’ aan ons team toe te voegen. Angel heeft naast haar Masters in Tourism & Business Management, ook de Hotel Management School in Wenen doorlopen. Daarnaast is zij al geruime tijd actief binnen onze industrie en heeft ervaringen opgedaan in zowel Azië als Europa bij gerenommeerde hotelorganisaties. Revenu Management is binnen onze hotels medebepalend voor het succes en de winstgevendheid”.

*Bijzondere uitdaging*
Angel Chen over haar komst naar Mövenpick: “Mövenpick Hotels & Resorts is een prachtig merk. Het zakelijk georiënteerde karakter van het hotel, gecombineerd met het hoge kwaliteitsniveau spreekt mij bijzonder aan. Ik vind het een bijzondere uitdaging om een bijdrage te mogen gaan leveren aan de huidige koers”.

Overig nieuws