Anita Bos-Luijckx nieuwe GM Amstel Hotel

31 mei 2012
Anita Bos-Luijckx nieuwe GM Amstel Hotel

Het Amstel Hotel in Amsterdam heeft een nieuwe general manager in de persoon van Anita Bos-Luijckx. Bos-Luickx komt van NH Hoteles en volgt Nils Axing op.

Didier Boidin, Vice President Operations West-Europa, InterContinental Hotels & Resorts, heeft Bos-Luijckx benoemd tot general manager van het InterContinental Amstel Amsterdam, effectief per 1 augustus 2012.

*Afscheid Nils Axing*
Bos-Luijckx is momenteel werkzaam als regional operations manager bij NH Hoteles, waar ze verantwoordelijk is voor 11 hotels in Nederland. Zij volgt de huidige general manager Nils Axing op, die na 2,5 jaar het hotel geleid te hebben, afscheid zal nemen.

*Uitzien naar komst*
Didier Boidin: “We kijken er naar uit Anita Bos-Luijckx te verwelkomen. Tegelijkertijd bedanken we Nils Axing voor zijn professionele en gepassioneerde leiderschap aan het team van het InterContinental Amstel Amsterdam, en het verstevigen van de positie van het hotel in de internationale en lokale samenleving.”

*Meer dan twintig jaar in branche*
Anita Bos-Luijckx heeft een carrière met ruim 21 jaar ervaring binnen de gastvrijheidsindustrie. Bos-Luijckx begon bij NH Hoteles in 2002 als Interim F&B-manager, waar ze achtereenvolgens is gepromoveerd tot operations manager, hotel director en regional operations manager. Daarvoor was zij betrokken bij de heropening van het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, voordat ze een internationale carrièrestap maakte met The Lord Charles Hotel in Kaapstad, Zuid-Afrika.

~Frank Lindner~

Overig nieuws