Apollo & Leonardo Hotels organiseren Alternatieve Elfstedentocht langs hotels

Auteur: Thijs Jacobs
Toerisme Hotelketens 18 augustus 2020
Apollo & Leonardo Hotels organiseren Alternatieve Elfstedentocht langs hotels

Nu de meeste mensen door de coronacrisis vooral vakantie in eigen land gaan vieren, organiseren Apollo Hotels & Leonardo Hotels een alternatieve Elfstedentocht. De tocht leidt de Nederlandse vakantieganger van Groningen naar de Veluwe tot Amsterdam en naar Breda. Diegene die na afloop de elf steden hebben voltooid en in het bezit zijn van alle stempels maken kans op het eervolle ‘Elfstedenkruisje’.

Men geniet naast de 11 zorgeloze overnachtingen ook bij iedere bestemming van lokale attenties als een speciale fietsroute door Almere, een strandtas voor het strand van IJmuiden en ‘Leckere’ speciaal biertjes in Utrecht. Vanwege de doorreis worden alle vakantiegangers getrakteerd op lekkers voor onderweg naar de volgende bestemming. De hotelgroep heeft 15 hotels verdeeld over 11 Nederlandse steden en biedt met de alternatieve Elfstedentocht een Stay & Drive aan in plaats van het welbekende Fly & Drive. De tocht kan men zowel starten als eindigen in het Noorden of het Zuiden van Nederland. Voor meer informatie: apollohotels.nl/elfstedentocht 

Nog zoveel te ontdekken

Alexander Kluit, Managing Director Apollo Hotels & Leonardo Hotels Benelux: “Wij willen de Nederlandse consument een aantrekkelijk alternatief bieden voor hun jaarlijkse vliegvakantie naar het buitenland. Natuurlijk hoeft men niet te klunen, maar kunnen zij zorgeloos met hun eigen auto de zomer in Nederland ervaren. De geheime stempelposten zijn bij deze tocht dan ook niet nodig. De alternatieve Elfstedentocht is uit te breiden met speciale zomeractiviteiten op iedere bestemming. Denk hierbij aan het rijden in een Kever of Spiderwheelz in Almere, zeilen op de Vinkeveense plassen of jezelf helemaal verwennen met een Skincare wellnessbehandeling. Er is nog zoveel te ontdekken in Nederland en wij hopen dit te laten zien met deze ultieme roadtrip door Nederland.”

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

 

Overig nieuws