Apollo Hotels opent Meeting & Event Centre aan de Vinkeveense Plassen

4 juli 2017 | Roy Spijker

Twee maanden na de opening van Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam kondigt het jongste hotel van Apollo Hotels een uitbreiding aan. In september 2017 opent het Meeting & Event Centre van 1.200 vierkante meter, direct aan de Vinkeveense plassen. Onder leiding van Herman van der Poel wordt er hard gewerkt aan de afbouw en inrichting.

Herman stond aan de basis van de twee jongste hotels van de keten. "Ik durf te zeggen dat ons Meeting & Event Centre de meest indrukwekkende en flexibele ruimte van de Randstad wordt en bovendien op een prachtig en centraal gelegen stukje Nederland. Het wordt een grote multifunctionele ruimte met schuifbare industriële panelen en hierdoor geschikt voor ieder type evenement, vergadering of training. Er kunnen auto's geplaatst worden en middels de trussen van licht en geluid op 10 meter hoogte kunnen we iedere product letterlijk in de spotlight plaatsen, aldus Herman van der Poel."

Meeting & Event Centre Vinkeveense Plassen
Het Meeting & Event Centre Vinkeveen bevindt zich direct naast Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam. Het gebouw heeft een eigen entree met ontvangstruimte en 170 parkeerplaatsen. De begane grond is een indrukwekkende ruimte van circa 400 vierkante meter met een atrium van 10 meter hoogte. De hoge ramen geven een stroom aan daglicht en het uitzicht op de Vinkeveense plassen wordt maximaal benut. Het Event Centre krijgt een terras van 300 vierkante meter en ligt direct aan het water met 29 ligplaatsen voor boten. Op de eerste verdieping komen 10 subzalen van 25 tot 50 vierkante meter.

Catering
De opening van Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam ging samen met de nieuwste locatie van The Harbour Club. Ook bij het Event Centre krijgt het eigentijdse food concept een rol in de beleving. Area Manager Alexander Kluit van Apollo Hotels: "Er zijn veel bedrijven die in de typische sfeer van The Harbour Club een evenement willen organiseren. De verbouwing is nog vol aan de gang maar de eerste samenwerking voor een reeks super mooie events is al rond. Met het Meeting & Event Centre openen we een ruimte in deze entourage, met de modernste presentatietechnieken en bovendien catering van The Harbour Club."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: