Apollo Hotels viert opening Hotel Groningen

18 september 2015
Apollo Hotels viert opening Hotel Groningen

Eind juni ontving Apollo Hotel Groningen al haar eerste gasten, maar gisteren werd het hotel in het bijzijn van genodigden, partners
en pers officieel geopend. "Deze avond is de kroon op het harde werk van het team tijdens de flinke transformatie en de eerste maanden na opening. We zijn supertrots op het eindresultaat en zijn blij met de overweldigende reacties", aldus Herman van der Poel, general manager van het hotel.

~Foto: Bas Tolmeijer, directeur Apollo Hotels & Resorts, overhandigde Herman van der Poel en zijn team bloemen en taart als dank voor de ongekende inzet tijdens de transformatie en succesvolle opening van Apollo Hotel Groningen.~

*IJssculptuur*
Na een welkomstwoord van Bas Tolmeijer, directeur van Apollo Hotels & Resorts, Auke de Vries, directeur van Christelijke Woningstichting Patrimonium, en wethouder Roeland van der Schaaf, vond de officiële openingshandeling plaats. Samen beitelden de heren een keycard uit een indrukwekkend ijssculptuur van het markante gebouw La Liberté, waarin Apollo Hotel Groningen is gevestigd. Deze keycard stond symbool voor de entree van alle genodigden tot het hotel. Met deze toegangskaart kregen zij de kans om het eindresultaat eens goed te bekijken. Er werd zeer enthousiast gereageerd op het moderne design van het hotel.

*TT Assen*
Het eerste weekend na de opening moest het team al vol aan de bak met de TT in Assen, en sinds dat weekend is naar eigen zeggen de rust niet meer teruggekeerd in het hotel. Bas Tolmeijer is blij met dit resultaat: "We hopen dat we deze positieve start vast kunnen houden de komende tijd en ook veel nieuwe toeristen mogen ontvangen is ons gloednieuwe hotel."

~Mirte Bouman~

Overig nieuws