Dit lees je in de gloednieuwe Hospitality Management

Auteur: Redactie
20 april 2022
Dit lees je in de gloednieuwe Hospitality Management

Deze week valt de hagelnieuwe editie van Hospitality Management bij iedere hotelier op de deurmat. Pontificaal op de cover staat Rob Hermans. De CEO van Fletcher Hotels heeft internationale ambities. “We willen in Nederland snel groeien naar 150 hotels. Parallel aan die groei zijn we aan het onderzoeken naar welk land we willen expanderen.” Hoe die strategie eruitziet en aan welke landen Hermans denkt lees je in het uitgebreide interview.

Hier download je de april-editie van Hospitality Management

In de eerste editie van Hospitality Management van dit jaar introduceerden we ‘Het Dossier’, waarin de redactie zich focust op één aspect binnen de hotellerie. In nummer 1 van dit jaar ging ‘Het Dossier’ over betalingen binnen de hotellerie, in de tweede editie van dit jaar staat het thema bedrijfsovername centraal. Wat komt daar allemaal bij kijken? We geven de antwoorden in een zes pagina tellend dossier.

Hotelondernemers Lilly en Marcel Berendsen verbouwden hun Hotel Lion d’Or in Haarlem op een wel heel bijzonder wijze. Maar liefst vijftien modulaire hotelkamers werden in enkele dagen op het hotel aangesloten. Het was de aanleiding voor het interview maar zeker niet het enige onderwerp wat de revue passeerde. Hoe het is om als echtpaar al ruim 25 jaar te ondernemen, hoe de coronaperiode werd overleefd en hoe zij tegen het herstel van de markt aankijken zijn onderwerpen die besproken worden.

In de rubriek ‘Hotelketen uitgelicht’ belichten we in deze editie de opkomst van het Duitse a&o hostels en kijken we naar hun toekomstplannen. Verder vertelt Ralph Prumper hoe hij het allereerste Anne&Max Boutique Hotel van Nederland in de markt gaat zetten en zijn onze columnisten en correspondenten weer weerzinwekkend scherp. Kortom: houd de brievenbus in de gaten of download Hospitality Management op onze website.

Overig nieuws