Bijzondere nieuwe ruimte in Oud London: Dug-out

17 mei 2017 | Roy Spijker

Hotel Restaurant Oud London heeft er sinds kort een bijzondere ruimte bij, namelijk de Dug-out. De

reden voor de realisatie van deze ruimte is tweeledig. Enerzijds de groeiende vraag naar bijzondere en inspirerende locaties voor bijeenkomsten en anderzijds de toename van het aantal teamsporters die behoefte hebben aan een relaxruimte.

De Dug-out is een inspirerende ruimte van 50 m2 met op de vloer kunstgras met een middenstip. Op de ene wand is een afbeelding aangebracht van een tribune en de tegenover liggende wand is één groot krijtbord. Grote ramen zonder gordijnen of vitrages zorgen voor veel licht. Op het aangrenzende balkon ligt ook een grasmat en hier staat de 'reservebank'. De inrichting is flexibel te bepalen met hoge verrijdbare industriële hoge tafels, lage krukjes en natuurlijk een echte tribune. Ontspannen doe je door sport te kijken op een groot scherm of een potje tafeltennis te spelen op de mini pingpong tafel.

Door de bijzondere inrichting en regelbare multi-colour led verlichting is de ruimte geschikt voor brainstormsessies, wedstrijd analyses, anders-dan- anders vergaderingen en besloten diners 'op de middenstip'.

Het idee voor en de inrichting van de Dug-out komt vanuit de medewerkers van Oud London en is helemaal in eigen beheer uitgewerkt en gerealiseerd. Ook de naam van de zaal, voorheen Boszichtzaal, is door de winnaar van een interne wedstrijd bedacht.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Van der Valk Verbouwen
Nieuw gastvrijheidsconcept bij De Cantharel

Na een grondige verbouwing is de nieuwe entree van de hotelhoeve nu gesitueerd in het hart van het gebouw, als verbinding tussen de oude en de nieuwe vleugel van het hotel. De entree staat symbool voor het nieuwe gastvrijheidsconcept waarmee de Cantharel haar gasten nog meer kan verwennen en verrass...

Hotelketens Achtergronden
Hotel De 14 Sterren onderdeel van Hotel Groep Texel

Hotel De 14 Sterren aan de Smitsweg nabij Den Burg heeft zich aangesloten bij Hotel Groep Texel. Daarmee is dit het vierde hotel dat deel uitmaakt van dit samenwerkingsverband. Het hotel aan de bosrand werd in 1998 gebouwd door Alfons Griffioen en Wenny Steinmann, die enkele jaren daarvoor al het na...

Tech Advertorial
De Lindenhof Giethoorn kiest voor Micros en Suite8

De Lindenhof prijkt al jaren achtereen hoog op de ranglijsten van beste restaurants in Nederland. Maar de patron-cuisinier Martin Kruithof telt ook internationaal mee. Dat bewijzen de twee Michelinsterren die een kroon op zijn creatieve talent betekenen. Dat zijn naam als topkok stevig verankerd is,...

Hotelbouwplannen Bed&Breakfast
Voormalig hotel in Markelo wordt B&B

Voormalig hotel-restaurant 'In de Dennen' in Markelo wordt omgebouwd tot een bed and breakfast met wellnesscentrum en ook nog eens een kleine praktijk voor chirurgische ingrepen, zo lezen we op tubantia.nl Aantal kamers Julian Kuyumdzhiev is medisch specialist en van Bulgaarse afkoms...

Toerisme Airbnb
Dit is de top 10 Airbnb wish list van Nederlanders

De zomer is vandaag begonnen, dus hoog tijd voor het plannen van je vakantie! De grote vraag is natuurlijk: waarheen? Blijf je dit jaar in Europa, reis je af naar Azië, kies je voor Zuid-Amerika of toch liever Afrika? Voor iedereen die wel wat reisinspiratie kan gebruiken maakt Airbnb vandaag d...

Longread NHTV
"Het hotelmanagementcontract ... als u begrijpt wat ik bedoel"

We hebben het waarschijnlijk allemaal weleens meegemaakt: vragen wie de eigenaar is van een hotel en dan als antwoord iets krijgen als: “Ja, de stenen zijn van meneer/mevrouw X.” Doorvragen levert niet altijd meer duidelijkheid op over de precieze eigendomsstructuur, zéker niet al...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: