Bijzondere nieuwe ruimte in Oud London: Dug-out

17 mei 2017 | Roy Spijker

Hotel Restaurant Oud London heeft er sinds kort een bijzondere ruimte bij, namelijk de Dug-out. De

reden voor de realisatie van deze ruimte is tweeledig. Enerzijds de groeiende vraag naar bijzondere en inspirerende locaties voor bijeenkomsten en anderzijds de toename van het aantal teamsporters die behoefte hebben aan een relaxruimte.

De Dug-out is een inspirerende ruimte van 50 m2 met op de vloer kunstgras met een middenstip. Op de ene wand is een afbeelding aangebracht van een tribune en de tegenover liggende wand is één groot krijtbord. Grote ramen zonder gordijnen of vitrages zorgen voor veel licht. Op het aangrenzende balkon ligt ook een grasmat en hier staat de 'reservebank'. De inrichting is flexibel te bepalen met hoge verrijdbare industriële hoge tafels, lage krukjes en natuurlijk een echte tribune. Ontspannen doe je door sport te kijken op een groot scherm of een potje tafeltennis te spelen op de mini pingpong tafel.

Door de bijzondere inrichting en regelbare multi-colour led verlichting is de ruimte geschikt voor brainstormsessies, wedstrijd analyses, anders-dan- anders vergaderingen en besloten diners 'op de middenstip'.

Het idee voor en de inrichting van de Dug-out komt vanuit de medewerkers van Oud London en is helemaal in eigen beheer uitgewerkt en gerealiseerd. Ook de naam van de zaal, voorheen Boszichtzaal, is door de winnaar van een interne wedstrijd bedacht.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Achtergronden
De weekendselectie: vooruitblik Michelinsterren, versierde kersthotels en meest gelezen artikelen

Het is weer weekend! Dagelijks plaatsen wij op Hospitality Management nieuws, achtergronden, interviews en blogs. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat je de afgelopen week iets hebt gemist, vind je in de weekendselectie drie artikelen die gedurende de afgelopen week zijn geplaatst op onze website. ...

Achtergronden
Top 10 best gelezen artikelen op hospitality-management.nl

Het jaar is bijna voorbij, tijd om terug te blikken. Het was een roerig jaar, met veel hoogte- en dieptepunten. Voor wie nog geen afscheid kan nemen van 2017, hebben we een overzicht gemaakt van de tien meest gelezen artikelen op hospitality-management.nl. 1. Twee Van der Valk hotels openen op...

Awards
Golden Tulip Weert en Tulip Inn Eindhoven Airport winnen titel Hotel of the Year 2017

Golden Tulip maakte vandaag de winnaars van de jaarlijkse Hotel of the Year verkiezing bekend. Golden Tulip Weert en Tulip Inn Eindhoven Airport mogen een jaar lang de felbegeerde titel Hotel of the Year 2017 dragen. De prestigieuze awards werden persoonlijk overhandigd aan de General Managers van d...

Achtergronden
Wie heeft het mooist versierde 'kersthotel' in Nederland

Kerst. 'It's he most wonderful time of the year', als we zanger Andy Williams mogen geloven, en dat doen we. Daarom plaatsen we deze speciale oproep, bedoeld voor hoteliers. We zijn immers op zoek naar foto's van mooi versierde hotels, hotels in kerstsfeer of hotelmedewerkers in kers...

Michelin Interview
Michelinsterren: Topchef Margo Reuten wrijft over haar glazen bol

Op maandag 11 december worden de Michelinsterren weer uitgedeeld in Nederland, maar ongetwijfeld zullen er ook enkele chefs met een beteuterd gezicht de hoofdstad verlaten na de bekendmaking. Topchef Margo Reuten van tweesterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft al veel uitreikingen meegemaakt ...

Hotelketens
Hein van Beek: “We richten ons niet op een snelle uitbreiding"

QL Hotels & Restaurants is een club voor kwaliteitshotels met uitstekende keukens. Inmiddels staat de teller op ruim 130 hotels in acht Europese landen. Ieder hotel wordt persoonlijk bezocht door oprichter Hein van Beek. Met recht zijn alle QL Hotels & Restaurants daardoor ‘handpicked&...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: