Bilderberg Oosterbeek krijgt eigen trainingslocatie

28 februari 2017 | Roy Spijker
Bilderberg Oosterbeek krijgt eigen trainingslocatie<

Bilderberg heeft donderdag 23 februari een contract getekend met trainingsbureau Bureau Zuidema voor het openen van een eigen trainingslocatie in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. Er wordt een aparte vleugel van het hotel verbouwd tot een unieke trainingslocatie. De trainingslocatie wordt voorzien van de laatste technologische middelen om deelnemers ook buiten de trainingszalen te prikkelen en te stimuleren op het gebied van Invloed.

“Door een eigen trainingslocatie kunnen we beter inspelen op de persoonlijke leerdoelstellingen van onze deelnemers én garant staan voor een hoge kwaliteit van de locatie,” aldus Lodewijk van Ommeren, CEO van Bureau Zuidema. “We kunnen de deelnemers meer verdieping geven in de stof, betere praktijksimulaties creëren en een meest optimale leeromgeving bieden.”

Toepassing van 360-graden camera’s voor instant feedback en een videowall voor betere praktijksimulatie zijn slechts voorbeelden van de techniek die Bureau Zuidema wil toepassen. Ook wordt er gekeken naar de mogelijkheden om licht en geluid aan te passen aan het dagritme en wat de gevolgen van eten en drinken zijn op het leerproces. Uiteindelijk draait alles om het dusdanig stimuleren van het leerproces dat deelnemers een groter leereffect kunnen bereiken.

Persoonlijke aandacht

Dat er gekozen is om de eigen trainingslocatie onder te brengen bij Hotel De Bilderberg “is een logische keuze”, volgens Dries van der Vossen, Algemeen Directeur van Bilderberg. Hij vervolgt: “Zowel Bureau Zuidema als Bilderberg hebben persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Als hotel zorgen wij ervoor dat iedere gast een onvergetelijk verblijf krijgt, tegelijkertijd zorgt Bureau Zuidema voor een unieke trainingservaring voor elke deelnemer.”

De verbouwing neemt in totaal zes maanden in beslag. De officiële opening van de trainingslocatie staat gepland op 1 september van dit jaar.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: