HotelTech: BookingSuite lanceert RateManager

18 november 2015
HotelTech: BookingSuite lanceert RateManager

BookingSuite presenteert een nieuwe tool: RateManager. Het is een software-oplossing die nieuwe high-end data intelligence
biedt aan de hotelsector.

*BookingSuite RateManager*
De BookingSuite RateManager-tool combineert gebruiksvriendelijk design met toegankelijke prijssuggesties om hotels te helpen hun omzet te verhogen en hun prijspositie in de markt te versterken. "RateManager is de oplossing op basis van een algoritme die speciaal ontworpen is voor hoteleigenaren en revenuemanagers. Daarbij wordt rekening gehouden met factoren zoals reserveringsgeschiedenis, prijzen van uw concurrenten en lokale evenementen. U ontvangt prijsaanbevelingen op basis van real-time wiskundige algoritmes, gemaakt door een team van datawetenschappers. Daarnaast biedt RateManager functies zoals budgetvergelijking, segmentatie-analyse en integratie met channel managers", aldus BookingSuite.

*Simpele gebruiksomgeving*
"Het bijzondere aan RateManager is dat de achterliggende formules zo complex zijn en de gebruiksomgeving van de tool toch zo simpel is", besluit de aanbieder. Het team van BookingSuite zal deze tool verder blijven ontwikkelen; binnenkort zal er een nieuwe functie beschikbaar zijn die het mogelijk maakt dat hoteliers de marktvraag van hun bestemming kunnen zien.


Overig nieuws