Braziliaanse sferen in Worldhotel Bel Air

23 maart 2015
Braziliaanse sferen in Worldhotel Bel Air

Worldhotel Bel Air, officiële hotelpartner van het Volvo Ocean Race Festival in Den Haag, brengt zeilliefhebbers bij elkaar om gezamenlijk de 6e leg start
Itajai (Brazilie) – Newport (USA) mee te beleven. Op 19 april organiseert Bel Air een Captain’s dinner waarbij iedereen live op groot scherm mee kan kijken naar de start, op de achtergrond Braziliaanse muziek en sambadanseressen en op de voorgrond bekenden uit de Nederlandse zeilwereld.

*De Volvo Ocean Race*
In februari werd bekend gemaakt dat Worldhotel Bel Air de officiële partner is van Volvo Ocean Race Festival Den Haag. "Ik ben trots op dit partnership, en ik kijk er naar uit om zes van de zeven teams te mogen verwelkomen in ons hotel", aldus General Manager Worldhotel Bel Air Stephan van der Meulen.

*Scheveningen*
De 12de editie van deze wereldberoemde zeilrace startte in 2014 op 11 oktober in Alicante, waarbij de vloot 38.739 mijl af zal leggen in maar liefst elf landen. Op 19 juni maken de boten een pitstop in Scheveningen, waarbij de meeste teams in Worldhotel Bel Air zullen overnachten. Op 21 juni wordt vervolgens de laatste race naar Göteborg gevaren waar de zeilers op 27 juni aankomen; het eindstation!

Overig nieuws