Bruidssuite Hotel Groot Warnsborn vernieuwd

6 november 2015
Bruidssuite Hotel Groot Warnsborn vernieuwd

De bruidssuite van Hotel Groot Warnsborn in Arnhem is volledig gerestyled. Van een enigszins zakelijke suite is het volgens het hotel nu
een sfeervolle en zeer romantische bruidssuite geworden.

*Bruidssuite Groot Warnsborn*
Begin oktober is de bruidssuite van Groot Warnsborn grondig onder handen genomen. "De suite was gedateerd en had een wat zakelijke uitstraling. De volledig gerestylde bruidssuite is stijlvol, romantisch en straalt luxe uit. De bruidssuite is nu een kamer geworden waar iedereen wilt slapen, getrouwd of niet", aldus het hotel.



*Ontwerp en restyling bruidssuite*
Verantwoordelijk voor het ontwerp en restyling van de bruidsuite is Kitty van Balveren van Inspiring Concepts, Interiordesign. De woorden die je associeert met een bruidssuite inspireerden haar. Romantiek, intimiteit, stijlvol, sfeervol, luxe en onvergetelijk. Het klapstuk van de kamer is het bed geworden. De gouden bedachterwand en de hemel met ledspotjes geven volgens het hotel een gevoel van intimiteit en het slapen onder een 'sterrenhemel'. Een aantal van de meubels werd hergebruikt, maar kreeg door de keuze van de juiste kleur of bijzondere materialen een luxe uitstraling. De luxe badkamer met tweepersoons ronde jacuzzi bleef nagenoeg onveranderd.

~Christel Tuin~

Overig nieuws