CBRE Hotels installeert Benelux-team

12 november 2013
CBRE Hotels installeert Benelux-team

CBRE Hotels EMEA kondigt de lancering van haar nieuwe full service hoteladviesteam in de Benelux aan. Het team, dat haar opdrachtgevers vanuit de kantoren in Amsterdam en Brussel adviseert, wordt
aangestuurd door Jan Steinebach.

*Reputatie*
Steinebach (41) is afkomstig van Bricks and Brains, zijn eigen adviesbureau voor hotelvastgoed dat 10 jaar geleden door hem werd opgericht. De hotelprojecten die hij in deze jaren heeft begeleid, hebben hem een stevige reputatie in de hotelsector opgeleverd. “Nu ik onderdeel uitmaak van CBRE Hotels, kunnen mijn relaties profiteren van een enorme verbreding van kennis en ervaring op het gebied van hotels. Ik denk dat er veel synergie en voordelen komen uit het samengaan van het indrukwekkende netwerk van CBRE en mijn eigen netwerk", aldus Steinebach.

*Belangrijke regio*
Derek Gammage, Managing Director, CBRE Hotels EMEA: “De Benelux is een belangrijke regio in de Eurozone en biedt diverse kansen voor beleggers, operators en ontwikkelaars met interesse in hotel vastgoed. Met het versterken van de hotel expertise, heeft CBRE een stevige positie om in te spelen op de dynamiek en behoeften van deze belangrijke spelers in de sector. Ik ben dan ook erg blij dat wij Jan mogen verwelkomen.”

*Stempel drukken*
Volgens Marco Hekman, CEO CBRE Nederland en Chairman EMEA Capital Markets, gaat de komst van Steinebach zorgen voor een versnelde ontwikkeling van het Nederlandse hotelteam. “Wij verheugen ons op de komst van een specialist als Jan Steinebach in het team, die naast zijn netwerk en ervaring ook een flinke dosis ondernemingszin meebrengt. Ik denk dat we met hem en een verdere uitbreiding van het team ons stempel op de hotelmarkt in Nederland kunnen gaan drukken.”

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws