Centrum van Den Haag krijgt nieuw aparthotel met Novallure Downtown

Auteur: robin bruggeman
Opening Ondernemen 13 maart 2024
Centrum van Den Haag krijgt nieuw aparthotel met Novallure Downtown

Homey Housing breidt zijn portfolio deze maand uit met een vierde locatie. Het bedrijf van ondernemersduo Ali Abbach en Jelte Braun beheerde al drie aparthotels in de regio Den Haag en opent met Novallure Downtown nu zijn tweede accommodatie in het centrum van de Hofstad. Het nieuwe hotel is ontwikkeld in samenwerking met Steinmetz | de Kort | Hofstede.

“Met dit hotel, en de twee nieuwe locaties die nog open gaan, hebben we goed gekeken naar terugkerende kritieken van gasten bij onze bestaande locaties. Zo is een airco een gemis voor veel gasten, daarom hebben we nu voor dit aparthotel en de locaties die volgen besloten om in iedere unit een airco te plaatsen die zowel kan verwarmen als verkoelen. Dat blijkt ook nog eens stuk beter te zijn voor het milieu”, vertelt Abbach, director of short stay van Homey Housing, in een korte reactie.

“Ook gaan we nog meer inzetten op het self check in proces door een samenwerking aan te gaan met Hotek en gebruik te maken van hun YourMobileKey oplossing. Zo bieden we de gasten een vlekkeloze check-in ervaring aan. Het hotel bestaat uit zeven appartementen die allemaal hun eigen keuken hebben. Gasten krijgen ook hier de beschikking over een volwaardige woning, met de services van een hotel erbij”, sluit hij af.

Hospitality Management sprak Ali Abbach onlangs uitgebreid over zijn bedrijf en zijn plannen in de hotellerie.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws