Chefs Sanadome nu ook voedingsdeskundigen

16 oktober 2014
Chefs Sanadome nu ook voedingsdeskundigen

Executive chef Albert van Rheede en chef-kok Jacco Beck van Sanadome hebben de HBO opleiding Voedingsdeskundige succesvol
afgerond. Als voedingsdeskundige krijgen zij binnen Sanadome een voorlichtende functie op het gebied van voeding en voedingsleer en geven hiermee een basis voor het veranderen van een levensstijl.

~Foto: Chef-kok Jacco Beck (links) en executive chef Albert van Rheede~

*Levensstijl veranderen op culinaire manier*
Albert van Rheede: "Binnen Sanadome willen wij een omgeving creëren waarin onze gasten fit & vitaal oud kunnen worden. Als chef ben je je ervan bewust hoeveel voeding hierin kan betekenen, maar deze opleiding heeft ons echt laten inzien dat we leven in een overdaad. We willen mensen geen dieet aanpraten, maar een levensstijl veranderen. Hier gebeurt dat uiteraard op een culinair verantwoorde manier!" Deze kennis kan op vele manieren worden toepast bij Sanadome. Zo worden er bijvoorbeeld voedingsadviezen en workshops georganiseerd voor lokale sportclubs. Ook kan nu volledig worden ingespeeld op de dagelijkse vraag van gasten voor productalternatieven in verband met allergieën en intoleranties.

*Sterke basis*
De onlangs geopende Sanasport Health Club, het thermale water in de Thermen en lifestylecoach Petra Stöppler, vormen nu samen met de voedingsdeskundigen een basis waarbij onder één dak kan worden samengewerkt om gasten fit en vitaal oud te laten worden.

"*Meer lezen over Sanadome? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=sanadome&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws