Chefs Sanadome nu ook voedingsdeskundigen

16 oktober 2014 |
Chefs Sanadome nu ook voedingsdeskundigen

Executive chef Albert van Rheede en chef-kok Jacco Beck van Sanadome hebben de HBO opleiding Voedingsdeskundige succesvol
afgerond. Als voedingsdeskundige krijgen zij binnen Sanadome een voorlichtende functie op het gebied van voeding en voedingsleer en geven hiermee een basis voor het veranderen van een levensstijl.

Foto: Chef-kok Jacco Beck (links) en executive chef Albert van Rheede

Levensstijl veranderen op culinaire manier
Albert van Rheede: "Binnen Sanadome willen wij een omgeving creëren waarin onze gasten fit & vitaal oud kunnen worden. Als chef ben je je ervan bewust hoeveel voeding hierin kan betekenen, maar deze opleiding heeft ons echt laten inzien dat we leven in een overdaad. We willen mensen geen dieet aanpraten, maar een levensstijl veranderen. Hier gebeurt dat uiteraard op een culinair verantwoorde manier!" Deze kennis kan op vele manieren worden toepast bij Sanadome. Zo worden er bijvoorbeeld voedingsadviezen en workshops georganiseerd voor lokale sportclubs. Ook kan nu volledig worden ingespeeld op de dagelijkse vraag van gasten voor productalternatieven in verband met allergieën en intoleranties.

Sterke basis
De onlangs geopende Sanasport Health Club, het thermale water in de Thermen en lifestylecoach Petra Stöppler, vormen nu samen met de voedingsdeskundigen een basis waarbij onder één dak kan worden samengewerkt om gasten fit en vitaal oud te laten worden.

Meer lezen over Sanadome? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 3

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 3 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Het laatste deel volgt over enkele dagen. Je team, was dat groot? ...

Columns
Column: Inzicht in gastvrijheidspsychologie gewenst

Triest nieuws, maar we zullen nog een lange periode moeten dealen met het coronavirus. Alhoewel veel hotels in Nederland deze zomer hebben geprofiteerd van de binnenlandse vakanties gaan we een twijfelachtige herfst en winter tegemoet. Ik ben bang dat een deel van uw gasten een psychologisch ‘ ...

Hotelketens
Hotel Merici Sittard wordt toegevoegd aan Accor hotelmerk MGallery

Hotel Merici Sittard van Black Label Hotels wordt per 1 april 2021 onderdeel van Accor’s MGallery Hotel Collection. Het viersterrenhotel is gevestigd in het voormalige klooster van de zusters Ursulinen aan de Oude Markt in het centrum van Sittard. De franchise partner is de huidige operator, B ...

Toerisme Airbnb
Dit zijn de meest gastvrije plekken in Nederland

Staycations zorgen voor een nieuwe trend. Nederlanders zoeken vaker landelijke gebieden op, waarbij met name Airbnb-gasten in minder bezochte provincies gastvrij ontvangen zijn door hosts. In verband met COVID-19 zijn Nederlanders gevraagd deze herfstvakantie dichtbij huis te blijven. Airbnb spoort ...

Hotelbouwplannen Opening
Boutique hotel WSHS opent in 2021

Iets stilletjes tot leven laten komen. Iets dat er al lang was, maar ineens van zich laat horen. Het is de metamorfose van het oude Weeshuis (1599) in Gouda naar Boutique hotel WSHS; nu nog volop in de steigers, straks een stijlvol toevluchtsoord met internationale allure. Met veel liefde is het mon ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Rechter oordeelt: horeca blijft dicht

De horeca blijft voorlopig dicht. Zo oordeelde de rechter vanmiddag in de rechtbank in Den Haag. Een aantal horecaondernemers had een kort geding tegen de Staat aangespannen met als inzet dat de horeca weer de deuren mocht openen. De rechter ging daar niet in mee. Over twee weken volgt de motivering ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: