Chefswissel bij Villa de Duinen

11 juli 2012
Chefswissel bij Villa de Duinen

SVH Meesterkok Willem-Pieter van Dreumel wordt de nieuwe chef-kok van hotel-restaurant Villa de Duinen in Noordwijk. Hij volgt Jean-Jacques Menanteau op die er bijna twee jaar de scepter zwaaide.

*Onder de indruk*
Eigenaar Ab van der Wiel over de komst van Van Dreumel: “Ik heb de afgelopen jaren regelmatig zijn kookkunsten mogen ervaren en was telkens zeer onder de indruk. Hij behoort tot de top van Nederland en heeft een geweldige staat van dienst met ruim twintig jaar ervaring bij sterrenrestaurants De Zwethheul, Savelberg en Parkheuvel”.

*Aantrekkingskracht*
Van Dreumel komt over van het VNO-NCW opleidingscentrum De Baak in Noordwijk waar hij executive chefs was. Van Dreumel: “Villa de Duinen heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op mij. Het luxe en kleinschalige van het hotel-restaurant biedt mij de mogelijkheid mij volledig te richten op mijn vak. Want koken, dat is wat ik het liefste doe.”

*Stop na mooie start*
Jean-Jacques Menanteau heeft in goed overleg met de eigenaar besloten de samenwerking per augustus stop te zetten. De Franse meesterkok heeft ervoor gezorgd dat de Villa al in het eerste jaar goed werd ontvangen door menig restaurantgids.

*Hulp bij bedrijfsvoering*
Van Dreumel wordt voor algemene bedrijfsvoering en marketing bijgestaan door Michiel Laterveer die ook in augustus zal starten. Laterveer heeft na de Hogere Hotelschool Den Haag internationale ervaring opgedaan in het hotelmanagement binnen Marriott International. In 2008 keerde hij terug naar Nederland als Sales & Marketing Directeur bij het Renaissance & Marriott Hotel in Amsterdam.

~Frank Lindner~

Overig nieuws