Break-outs 2.0 bij Novotel Maastricht

21 februari 2014
Break-outs 2.0 bij Novotel Maastricht

Vanuit de gedachte dat vergaderen weer leuk moet worden, introduceerde Novotel Maastricht een nieuw meeting-concept. Door creatieve ideeën, zoals een jeu de boules toernooi en een korte
massage in de pauze, zorgt het hotel voor meer inspiratie tijdens een vergadering.

*Marktverandering*
Zowel door het vergaderconcept als de prijsopbouw, waarbij gasten alleen betalen voor wat ze gebruiken, speelt Novotel Maastricht naar eigen zeggen slim in op de veranderende MICE-sector.

*Modules*
Waar voorheen traditionele vergaderarrangementen werden aangeboden, werkt het hotel nu op modulaire wijze. In plaats van een 8-uurs vergaderarrangement te bieden, waardoor je vast zit aan een bepaald aantal uren, gaat Novotel Maastricht te werk vanuit de vragen ‘wat heb je nodig?’ en ‘hoe kunnen we een meeting origineel en succesvol maken?’

*Pingpong en massages*
Het nieuwe vergaderconcept spreekt een breed publiek aan, onder wie veel young professionals en ZZP’ers. Dat heeft niet alleen te maken met de modulaire prijsopbouw, maar ook met de creatieve insteek die het hotel biedt. Zo kan er tussen het vergaderen door een mini pingpong- of tafelvoetbaltoernooi worden georganiseerd, zodat iedereen extra alert wordt. Of een korte massage waardoor iedereen weer ontspannen terug de vergadering in gaat.

*Innovatief blijven*
“We vinden het belangrijk om innovatief te blijven”, vertelt Dewi Natrop, General Manager van Novotel Maastricht. “Daarom spreken we nieuwe groepen aan, die op nieuwe manieren werken. Maar zeker ook particulieren. Het komt vaak niet bij mensen op om een hotel te gebruiken als locatie voor een babyshower of een vrijgezellenfeest. Maar wij vinden het juist leuk om ook die groepen te verwelkomen. Juist de grote diversiteit aan gasten, geeft een unieke dynamiek binnen ons hotel.”

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws