PJZ Culinaire modeshow laat u verbazen

25 oktober 2012 |
PJZ Culinaire modeshow laat u verbazen

Een ware culinaire modeshow. Ontdek de meest originele gerechten, leer van de kookdemonstraties en geniet van de gerechten. Maarten Wessels presenteert een culinaire modeshow op drie dagen.

U gaat lekker proeven
Op het evenement Prikkel je Zintuigen worden alle zintuigen op wonderbaarlijke wijze geprikkeld. Ook het zintuig proeven mag niet ontbreken. De organiserende partijen Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems hebben een ware culinaire modeshow voor de gasten van de beurs in petto.

Leer van professionele koks
De dames van House of Kent zullen de gerechten op een ludieke manier presenteren en uitserveren aan de gasten. In een opvallende outfit, zorgen zij voor de extra jus. Ervaar de kooksessies en ontdek welke gerechten u kunt maken met de ingrediënten. De professionele koks van Deli XL en Levens Cooking & Baking Systems laten het u graag zien. Vervolgens wordt u geprikkeld door het enthousiasme van Maarten Wessels en mag u de gerechten ook proeven.

Inschrijven is gratis
Bezoek het evenement van 29 t/m 31 oktober in Gilze. De modeshow vindt iedere dag plaats om 11.20 uur en 14.20 uur. Voor de overige activiteiten van de beurs is een ochtend- en middagprogramma samengesteld. Het Culinair Pretpark in Gilze is van 09.30 uur tot 17.00 uur geopend. Bezoek het evenement gratis, maar schrijf u wel op tijd in. Dat gaat heel gemakkelijk via deze link.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitmaken van het derde st ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 4 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Let je extra op de kwaliteit van de bouw van een hotel? ...

Columns
Column Ewout Hoogendoorn: Het nut van data is nul

‘72 procent van de grotere ondernemingen is er nog niet in geslaagd om een datagedreven cultuur te creëren. Dat getal zal onder MKB-bedrijven nog veel hoger uitvallen’. Veel bedrijven investeren erin, maar zijn dus niet niet in staat een cultuurverandering tot stand te brengen. Hoe ...

Opening Internationaal
Ruby Hotels: een derde hotel in Londen én uitbreiding in Wenen

Ruby Hotels heeft vertrouwen in de toekomst. Ondanks de huidige uitdagende tijd waarin ook deze hotelgroep hard geraakt wordt door de gevolgen van Covid-19, wordt er nog steeds uitgebreid. Zowel in het openen van nieuwe hotels als in het uitbreiden van bestaande. Meet Ruby Zoe! Na de succesvol ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: