David Dreese en Joris Rietveld aan het roer bij de Amrâth hotelgroep

Auteur: redactie
Personalia Hotelketens 26 maart 2024
David Dreese en Joris Rietveld aan het roer bij de Amrâth hotelgroep

David Dreese en Joris Rietveld vormen sinds 14 maart 2024 het nieuwe bestuur van Amrâth Hôtels & Restaurants bv.

Dreese is al ruim twintig jaar in diverse managementfuncties werkzaam voor de Amrâth hotelgroep en zal nu verdergaan als managing director. Rietveld is ook al twintig jaar werkzaam voor de Amrâth groep in de rol van financieel adviseur en gaat nu de functie van financial director bekleden.

De familie Van Eijl gaat vanaf heden meer optreden als belegger in hotels en vastgoed. Oprichter Giovanni van Eijl is op tachtigjarige leeftijd met pensioen gegaan en zetelt nog in de Raad van Commissarissen. Zijn zoon Kaspar van Eijl, voormalig statutair bestuurder, treedt toe tot de Raad van Commissarissen. Het voornemen is om de raad van commissarissen uit te breiden met twee ervaren bestuurders met specifieke expertise op het gebied van vastgoed en hospitality.

Onder leiding van de heren Van Eijl is Amrâth Hôtels uitgegroeid tot een hotelgroep met dertien hotels in het drie-, vier- en vijfsterren segment. Waarbij de renovatie van Grand Hotel & Theater Gooiland, de uitbreiding van Amrâth Grand Hotel de l’Empereur, de renovatie van het Scheepvaarthuis in Amsterdam naar een vijfsterrenhotel en natuurlijk de aankoop en renovatie van Grand Hotel Amrâth Kurhaus in 2014 met recht hoogtepunten genoemd kunnen worden.

Beide directeuren danken de familie Van Eijl voor het gestelde vertrouwen en kijken met overtuiging naar een mooie toekomst. Samen met 550 enthousiaste medewerkers zal er verder gebouwd worden aan de uitbouw van de Amrâth hotelgroep onder het motto ‘Ambiance, Élégance et Raffinement’.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws