De Bilderberg rises like a phoenix

19 juni 2015
De Bilderberg rises like a phoenix

Na maanden van renoveren is de verbouwing van het statige Hotel De Bilderberg in Oosterbeek eindelijk voltooid. Nieuw zijn de sfeervolle meeting
ruimtes voorzien van de nieuwste technische snufjes als een lichtsysteem dat zich aanpast aan de energie in de ruimte, een nieuwe lobby en een kosmopolitische lounge en bar. En dan is er ook nog het nieuwe restaurant Julia’s Kitchen. Hotel De Bilderberg speelt hiermee in op de nieuwe stijl van bijeenkomen die vraagt om beleving en huiselijkheid.

*Geschiedenis*
De comfortabele en inspirerende meeting ruimtes bevatten subtiele verwijzingen naar de geschiedenis van het roemruchte hotel, ooit de plek waar de eerste Bilderberg Conferentie plaatsvond. Rondom de ruimtes zijn bovendien hoekjes gecreëerd waar kleinere groepen zich even kunnen terugtrekken. In B’s Bar (vernoemd naar beroemde gast prins Bernhard) en loungeruimte kan de gast kiezen: borrelen aan de bar of in alle rust genieten bij de knetterende open haard. En waar de zeer geliefde Trattoria Artusi gewoon doorgaat met het bereiden van Italiaanse gerechten kan de gast nu ook terecht bij het nieuwe restaurant Julia’s Kitchen, waar gekookt wordt met invloeden uit zowel de Franse als de Amerikaanse keuken uit de jaren vijftig. Hotel De Bilderberg is na de renovatie een onovertroffen bestemming op de Veluwe om in alle rust het beste resultaat uit trainingen en vergaderingen te halen.

Overig nieuws