De nieuwe F&B-uitgave van Hospitality Management: interviews, whiskybars en bier & foodpairing

Auteur: redactie
Uitgave 21 mei 2024
De nieuwe F&B-uitgave van Hospitality Management: interviews, whiskybars en bier & foodpairing

De gloednieuwe F&B-uitgave van Hospitality Management valt deze periode weer bij iedere hotelier van Nederland op de deurmat. Met deze keer op de cover: Caroline & Wilco Berends, eigenaren van Restaurant & Boutique Hotel De Nederlanden.

Caroline Berends werd vorig jaar door Gault&Millau uitgeroepen tot Gastvrouw van het Jaar. Sinds 2012 runt zij met haar man Wilco, goed voor een Michelinster, Restaurant & Boutique Hotel De Nederlanden in Vreeland en de twee hebben inmiddels een eigen manier van ondernemen ontwikkeld.

Voor het tweede interview gingen wij op bezoek bij Mark Visschedijk, door de Association of Food & Beverage Management uitgeroepen tot F&B Professional of the Year 2024. Vanuit zijn functie als senior food & beverage manager voerde hij de afgelopen jaren flink wat veranderingen door bij Landgoed Huize Bergen in Vught.

Whiskybars en bier & foodpairing

Ook aan het woord komen Patrick Fidder van Hotel Fidder en Patrick’s Whisky Bar in Zwolle en John Warmenhoven senior en junior van Hotel Zee en Duin in Katwijk. Zij hebben van hun hotelbars echte whiskybars, en daarmee een USP voor hun hotels, gemaakt. Biersommeliers Ivo Thijssen en Richard Moerkerk vertellen op hun beurt hoe hotelrestaurants hun gasten kunnen verrassen middels bier & foodpairing.

Mehrsa Ghadiri heeft opnieuw een scherpe column geschreven en in Hotel & Wetenschap leest u over de toekomst van hotelrobotisering.

Kortom: houd de brievenbus in de gaten of download de digitale F&B-uitgave van Hospitality Management hier.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws