Diamantvondst bij Holiday Inn Leiden

3 oktober 2012
Diamantvondst bij Holiday Inn Leiden

Ter ere van de 60e verjaardag van Holiday Inn verstopte het hotelbedrijf voor meer dan 37.000 euro aan diamanten in willekeurig geselecteerde hotelkamers in Europa.
Bij het Holidy Inn in Leiden is een één-karaats diamant gevonden door meneer Funmi Adeshina uit Den Haag.

*Verrassing*
De gelukkige vinder vertelt: "Ik kon het niet geloven dat ik een diamant had gewonnen! Na een drukke dag trainingen van offshore bedrijf Heerema was ik direct gaan slapen en ik heb niet gemerkt dat er een diamant onder het kussen naast me lag. De andere deelnemers zijn blijkbaar meteen gaan kijken onder de kussens toen zij in hun kamer kwamen, maar de actie was mij en beetje ontgaan. De verrassing was dus des te groter toen ik tijdens de lunch werd overvallen door de general manager met een bos bloemen en een echte diamant! Dit heeft mijn eerste verblijf in Holiday Inn Leiden tot een wel heel bijzonder verblijf gemaakt."

*Hints*
De hotelkamers waar een diamant werd achtergelaten, werden willekeurig gekozen. Fans van de Facebook-pagina van Holiday Inn konden een aantal hints via Facebook volgen die hen naar de juiste hotellocatie zouden leiden.

~Frank Lindner~

Overig nieuws