Directeur Golden Tulip Papendrecht blijft vol vertrouwen

3 juli 2009 |
Directeur Golden Tulip Papendrecht  blijft vol vertrouwen<

De ontwikkelingen rond het franchiseconcern Golden Tulip laten directeur Arjan van Dalen van het hotel in Papendrecht niet onberoerd. Intensief contact tussen individuele franchisers onderling geven aan dat de wens onder de Golden Tulip-vlag te blijven varen erg groot is. Van Dalen is weliswaar nog niet zo heel lang directeur in Papendrecht, maar voelt zich sterk verbonden met het gerenommeerde concept. "Golden Tulip is een begrip in binnen- en buitenland. Het is een uitstekend Nederlands concept waar ik heel gelukkig mee ben. We doen ons uiterste best die reputatie eer aan te doen en dus zullen we van harte meewerken aan voortzetting van het hotel."

Sinds enige tijd wordt de markt bijna dagelijks opgeschrikt door berichtgeving rond Golden Tulip. Naast een vijfitgtal franchisenemers in Nederland kent het concern ook eigen hotels. Voor die hotels zijn grootschalige ontslagen aangezegd op zeer korte termijn. In veel gevallen betreft het personeel dat al tientallen jaren in dienst is. Van Dalen is met zijn Papendrechtse Golden Tulip-vestiging echter bijzonder gelukkig: “We hebben zelf niet direct last van de ontwikkelingen", legt hij uit. “Maar de toestand heeft natuurlijk wel effect en dat is erg jammer want we beginnen nu net lekker op dreef te komen."

Na zijn aantreden heeft Van Dalen stap voor stap een aantal vernieuwingen ingevoerd. Het restaurant werd fors aangepakt. Wat mede zichtbaar werd door de naamsverandering in Simply. Het personeelsbestand onderging flinke wijzigingen wat zich naar de mening van Van Dalen nu al begint te vertalen in een sterk verbeterde sfeer. “We krijgen complimenten van onze gasten. Nog belangrijker is dat gasten die hier een tijd niet zijn geweest bevestigen dat ze duidelijke vooruitgang vaststellen. Ik hoop van harte dat het ons lukt onze goede naam vast te houden. We werken er dag en nacht aan de reputatie hoog te houden."


:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/directeur-golden-tulip-papendrecht--blijft-vol-vertrouwen/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Longread
Beste hotelier, vergeet wat er was en focus op wat er komen kan

Lang geleden stond er een hotel ergens in een binnenstad. De markante gevel pronkte trots naar de voorbijgangers. Het hotel stond er statig bij, en een tikkeltje chique zelfs, uitnodigend naar iedereen die er langsliep. Wie het hotel zag wilde naar binnen. Die gedachte gaf je kriebels in je buik, ni...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Interview Longread
Gasthoofdredacteur Roberto Payer interviewt Pieter Elbers

Roberto Payer (Waldorf Astoria en Hilton Amsterdam, tevens gasthoofdredacteur van de septemberuitgave van Hospitality Management) en Pieter Elbers (CEO KLM) strijden tegen de gevolgen van de coronacrisis. Middenin die crisis, begin augustus, ontmoeten ze elkaar in het Waldorf Astoria in de hoofdstad...

Hotel & Recht
Rechten en plichten ten tijde van corona

Corona heeft een grote impact op het aantal gasten in hotels en de manier waarop in de hotels moet worden gewerkt. Thuiswerken is meestal geen mogelijkheid en daarom is een veilige werkplek extra belangrijk. Deze nieuwe situatie roept veel vragen op over de rechten van werkgevers maar ook van werkne...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Tech Branded Content
''Veel hotels kennen hun echte foodcost niet''

Nu de inkomsten onzeker blijven, is controle van de kosten belangrijker dan ooit. “Naar foodcost wordt echter weinig gekeken", merkt Carl Jacobs CEO van Apicbase op. “Terwijl het toch over 30 procent van je business gaat. Vaak zelfs meer, dat is problematisch.” Hotelketens en ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: