Download de gratis HorecaMarketingKalender 2016

11 januari 2016
Download de gratis HorecaMarketingKalender 2016

De Horeca- MarketingKalender 2016 is he?t overzicht van de belangrijkste (en iets minder belangrijke) feestdagen in binnen- en
buitenland. Vroeger kon het gebeuren dat er geheel onverwacht een bus vol Duitsers bij een horecaondernemer op de stoep stond. De Duitsers vonden het blijkbaar nodig om de Dag van de Duitse Eenheid te vieren en wij wisten daar in Nederland werkelijk niets van. Dat zal jou niet gebeuren. Met de HorecaMarketingKalender aan de wand, ben je bekend met iedere feestdag in elk ons omringend land!

*Volg deze "link":http://www.hospitality-management.nl/download/72/ voor de gratis download!*

*Speciale acties*
Deze kalender kun je goed gebruiken om van tevoren acties te verzinnen. Wat dacht je van een thema-avond tijdens Halloween of een papabrunch op Vaderdag? Ja, een verstandig mens is goed voorbereid, en als ondernemer kun je met behulp van dit overzicht je klantenkring uitbreiden, vasthouden en enthousiasmeren.

Niet alleen (officie?le) feestdagen vind je in ons overzicht; ook evenementen zoals de Nijmeegse Vierdaagse, het EK Voetbal (snif) en de Wereldhavendagen in Rotterdam kun je terugvinden op de kalender.

*Aparte feestdagen*
Om je alvast in de stemming te brengen, volgen hier een paar feestdagen waarvan je het bestaan waarschijnlijk niet kent. Neem nou de Warme Truiendag, Fe?te des grand-me?res en de Boete- en Biddag. Neem op die laatste dag vooral even rust. De boog kan immers niet altijd gespannen staan. Wij wensen je een succesvol en ondernemend 2016 toe.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws