Drents Hotel verandert van naam en concept

29 april 2009
Drents Hotel verandert van naam en concept

Medio mei verandert de naam én het horecaconcept van wat nu nog Hotel Restaurant Herberg De Aanhouder Wint heet. De nieuwe naam: Lucy’s Inn. Vanuit hetzelfde pand in het landelijke Eesergroen in Drenthe gaat het horecabedrijf verder als hotel en Brits restaurant met vooral een uitgebreide high tea kaart. Met het nieuwe, Engelse concept wil Lucy’s Inn zich naar eigen zeggen meer onderscheiden in de markt. Daarbij zijn puurheid, kwaliteit en een grote mate van gastvrijheid en gemoedelijkheid de belangrijkste speerpunten. Lucy’s Inn heeft namelijk een Engelse keuken en ontwikkelt, kookt en bakt alleen pure, homemade lekkernijen en gerechten.

Dat er behoefte is aan deze Engelse manier van genieten, proeven en beleven op het Drentse platteland, is in de afgelopen jaren gebleken uit de toenemende vraag van gasten van De Aanhouder Wint. Sinds de komst van Lucy Wubs-Burton, schoondochter van eigenaren Wim en Marianne Wubs en echtgenote van zoon Sander, is de trend naar de Engelse keuken ingezet.

Wubs-Burton is geboren en getogen in Uttoxeter Staffordshire, een plaats in het Engelse Midland. Gasten vroegen haar spontaan om traditioneel Engelse cakes en scones te bakken en waardeerden ook Lucy’s muffins, sandwiches, quiches en andere Engelse lekkernijen. Op aansporen van haar man Sander – die de bedrijfsleiding voert – en haar schoonouders, heeft Lucy de High Tea’s op de kaart gezet.

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/drents-hotel-verandert-van-naam-en-concept/

Overig nieuws