Dutch Brand Hotel Gooiland kiest voor Hollands slapen op Auping

22 mei 2017 | Thijs Jacobs

Hotel Gooiland in Hilversum is het eerste Dutch Brand Hotel in Nederland en zij geloven in oer-Hollandse merken. Voor het slaapcomfort hebben zij daarom gekozen voor Auping.

Gooiland heeft gekozen voor het Original bedmodel van Auping. De Auping Original is een compleet bed met een helder ontwerp. Het strak vormgegeven en krachtige frame gecombineerd met een Auping spiraalbodem en matras is precies wat nodig is voor een goede nachtrust. Niets meer en niets minder.  En, niet geheel onbelangrijk, dit Original bedmodel past goed binnen de architectuur van het pand. De architect Jan Duiker had een heldere en transparante stijl en bij de renovatie van het hotel vormden deze stijl en zijn ideeën het uitgangspunt.

Dutch Brand Hotel

Hotel Gooiland is het eerste Dutch Brand Hotel. De kamers zijn ingericht met producten en ontwerpen van eigen bodem. Auping, Luxaflex, Sphinx, Gispen, Philips en bad- en linnengoed van de Hema. Hollandse merken van bewezen kwaliteit.  

En daar past Auping perfect bij; want iedereen die denkt dat Auping een Scandinavisch merk is heeft het mis. Johannes Auping heeft in 1888 de spiraalbodem uitgevonden in zijn kleine smederij in Deventer. En daar is Auping tegenwoordig nog steeds gevestigd. Nu 129 jaar later is het echter geen kleine smederij meer. Het is een complete productielocatie met houtproductie, staalproductie en het grootste naaiatelier van Nederland. Allemaal ingericht om de beste bedden en matrassen te ontwikkelen en fabriceren.

Duurzaam en Hollands

Niet alleen de Hollandse roots waren de reden om voor Auping te kiezen. Gooiland en Auping vinden elkaar ook in hun ideeën over duurzaamheid. Beide partijen realiseren zich dat we zuinig moeten zijn op de wereld om ons heen. Auping heeft een groen DNA en investeert fundamenteel in duurzaamheid. Het is dus ook geen toeval dat beide bedrijven een prachtige groenwand hebben; Auping in de productiehal en Gooiland in de lobby.

www.auping.com/hotels

www.gooilandhotel.nl

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Achtergronden Interview
Hospitality Management: Hotel op de Veluwe, Pillows en alles over HotelTech 2017

Vandaag verschijnt de nieuwste editie van Hospitality Management. Ook deze editie staat weer boordevol interviews, nieuws en achtergronden. De coverstory is een interview met de eigenaars van Hotel De Sterrenberg in Otterloo. Het hotel op de Veluw heeft onlangs een metamorfose ondergaan. Het twee...

Achtergronden F&B
Wild op het menu: doen of niet? 

Bij wild denkt men aan de Veluwe en de Achterhoek. Prachtige regio’s, waar herten en wilde zwijnen de ruimte hebben om hun eten bij elkaar te scharrelen. Totdat ze tegen de loop van een geweer lopen natuurlijk. Wat dat betreft heeft ieder nadeel zijn voordeel, want restaurants en hotels in de ...

NH Hotels Achtergronden
Maarten Markus (NH) gaat undercover in SBS6-programma

In het SBS6-programma Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vanaf vrijdag 27 oktober is het programma te zien bij SBS6 en in de eerste aflevering is het gelijk smullen geblazen voor hoteliers. ...

Hoteltech
HotelTech 2017: nog minder dan 5 weken. Schrijf je nu in!

HotelTech 2017 heeft een programma dat menig hotelier doet watertanden. En dat is niet alleen vanwege de geheel verzorgde lunch en de borrel. De keynotesprekers (Herman Rijksen, Brechtje de Leij, Jaap Zijlstra en Herman Konings) inspireren en delen hun kennis met de aanwezige hoteliers. Een niet te ...

Achtergronden Internationaal
Nieuw onderzoek roept reismanagers op meer rekening te houden met de reiziger

Als gevolg van nieuwe normen van hyperconnectiviteit, on-demand diensten, grotere personalisatie en voortdurend beschikbare ondersteuning, verwachten zakenmensen meer gemak en flexibiliteit wanneer zij op reis zijn voor hun werkgevers. Volgens nieuw onderzoek van de Association of Corporate Travel E...

Rutte III over payroll in de horeca

In de horeca wordt veel gewerkt met payrolling. Het is dus goed mogelijk dat u dat als horecaondernemer ook doet. Payrolling neemt u veel werk uit handen en biedt flexibiliteit als het gaat om inzet van personeel. Dat is heel praktisch in een arbeidsintensieve branche waarin veel gebruik wordt gemaa...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: