easyHotel vier jaar lang bijna volledig bezet

26 oktober 2015
easyHotel vier jaar lang bijna volledig bezet

Deze week is het precies vier jaar geleden dat "DanZep":http://www.hospitality-management.nl/?q=danzep&x=zoeken, franchisehouder van "easyHotel":http://www.hospitality-management.nl/?q=easyhotel&x=zoeken Benelux, de deuren opende van haar eerste easyHotel
in Nederland: easyHotel Amsterdam. Dit hotel heeft in al die jaren een continue bezettingsgraad van bijna 100 procent gehaald.

*Mogelijkheden*
Lucas Drewes, operationeel directeur easyHotel Benelux: "Het is mooi om te zien dat ons concept al vier jaar lang zeer goed wordt ontvangen door zowel toeristen als zakenreizigers. Dat heeft ons ervan overtuigd dat er mogelijkheden zijn om meer easyHotels in Amsterdam en de directe omgeving te realiseren. Zo kan easyHotel in de toekomst nog meer reizigers de ruimte geven om de hoofdstad te ervaren."

*DanZep*
easyHotel is een hotelformule, bedacht door Sir Stelios Haji-Ioannou, oprichter van easyJet. Wereldwijd heeft easyHotel 20 hotels in de grote steden van Europa en het Midden-Oosten. DanZep Hotels is masterfranchisehouder van easyHotel Benelux en beschikt met hotels in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag inmiddels over 297 kamers in Nederland. DanZep heeft de ambitie om het komende jaar nieuwe hotels te openen in zowel Nederland als België.

~Mirte Bouman~

Overig nieuws