Edwin Kats hangt buis aan de wilgen

14 oktober 2010
Edwin Kats hangt buis aan de wilgen

Topkok Edwin Kats hangt zijn koksbuis aan de wilgen, maar blijft werkzaam in de hotel-restaurant-wereld. Per 1 september is Kats gepromoveerd tot director of Food & Beverage bij het InterContinental hotel in de Chinese stad Nanjing, waar hij voorheen als executive chef werkte.

*Kwart eeuw in koksjas*
Een kwart eeuw liep Kats iedere dag in een koksbuis. Zijn palmares verdiende hij onder meer naar het Amstel Hotel dat hem in 2008 niet kon weerhouden om het buitenlandse avontuur op de zoeken. Eerst in Beiroet, daarna naar China.

*Persoonlijke uitdaging*
Kats ziet de nieuwe functie als een persoonlijke uitdaging. Of deze functie het eindstation is in zijn carrière weet de voormalig chef-kok niet. Hij wil vooral deze kans benutten om te kijken of de functie bevalt. In zijn nieuwe baan stuurt Kats haast 350 personen aan, wat een hele uitdaging is.


~Frank Lindner~

Overig nieuws